2777
2789
ولی من با خانم راحت ترم.مثلا سونوی ان تی واژینالم انجام داد.چطور پیش مرد میشه رفت؟

یدست یار خانم دارن شمامیخوابی پارچه میندازه رو پات فقط اون ماسماسکه دست دکتره تامام

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
ولی من با خانم راحت ترم.مثلا سونوی ان تی واژینالم انجام داد.چطور پیش مرد میشه رفت؟

عزیزم دکتر اقا که نمیاد نگاه به شرمگاه کنه

دستیارش همه ی کارهارو انجام میده حتی اون دستگاه رو میزاره دکتر فقط دسته ی اون دستگاه رو میگیره و حرکت میده

دیگه سختش نکنید واقعا اینا چشم و دلشون دیگه پره،نمیان که مارو چک بکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر اقا که نمیاد نگاه به شرمگاه کنه دستیارش همه ی کارهارو انجام میده حتی اون دستگاه رو میزار ...

صددرصد که نمیان مارو چک کنن.من خودم معذب میشم.از خانوما بودن که رفته بود پزشک مرد.اون آقا خودش سونو واژینال انجام داده بود.دستیار اینام نداشت.

خدایا شکرت  
من نمیدونستم قراره واژینالم بره.شما فرض کن اونموقع پزشکت آقا باشه.منکه گشتم یه دکتر خانم متبحر پیدا ...

آخه اینجارو دکترم معرفی کرده, اتفاقا فکرشو کردم اگه بگه واژینال میگم باید اول از دکترم اجازه بگیرم انجام نمیدم

یدست یار خانم دارن شمامیخوابی پارچه میندازه رو پات فقط اون ماسماسکه دست دکتره تامام

خب هرکی یه نظری داره.مثلا ما کلی دکتر متخصص زنان خانم عالی داریم.ولی بعضیا کلا آقایون رو قبول دارن و میگردن پزشک متخصص آقا پیدا میکنن برا خودشون

خدایا شکرت  
صددرصد که نمیان مارو چک کنن.من خودم معذب میشم.از خانوما بودن که رفته بود پزشک مرد.اون آقا خودش سونو ...

اینطوری واقعا بده

ولی من هر واژینالی که رفتم اقابوده و دستیار داشته چون تو شهرمون خانم نداریم انجام بده،تازگیا کسی اومده که اصلا هم کارش تعریفی نیست،خب به هرحال خجالت هست و عذاب آوره ولی چه میشه کرد

خب هرکی یه نظری داره.مثلا ما کلی دکتر متخصص زنان خانم عالی داریم.ولی بعضیا کلا آقایون رو قبول دارن و ...

من خانم اقاش برام فرقی نداره .کارش خوب باشه فقط

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خب هرکی یه نظری داره.مثلا ما کلی دکتر متخصص زنان خانم عالی داریم.ولی بعضیا کلا آقایون رو قبول دارن و ...

اگر خانم هست و تو کارش زبده باشه،دیگه واقعا پیش دکتر آقا رفتن معنی نداره

اینطوری واقعا بده ولی من هر واژینالی که رفتم اقابوده و دستیار داشته چون تو شهرمون خانم نداریم انجام ...

خب تو اون شرایط منم میرم پیش آقا.خودمو دست هر آدم ناشی که نمیدم.ولی تو شهرای بزرگ که پزشکای خانم خوب داریم چه لزومی داره بریم پیش آقا.نظر منه البته

خدایا شکرت  
نه واژینال که اصلا 🙈

واژینال هم مردا انجام میدن اونجوری نیست که بیان اونجا رو نگاه کنن منشی زن میاد پارچه میندازه روت دستگاه هم دسته اش بلنده دکتر بیرون پارچه دستگاه رو میگیره و بررسی میکنه دستشم حتی بهت نمیخوره همشو منشی زن کمک میکنه

.