2777
2789
عنوان

حرکت جنین

93 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

من آخر هفته ۲۴ هستم

چند روزی هست که حرکت نی نی رو خیلی کمتراز روزای قبل حس میکنم.

امروز دو قاشق مربا خوردم و به پهلو دراز کشیدم بازم حس نکردم

خیلی نگرانم

با توجه به هفته ۲۴ این طبیعی هست یا باید پیگیر شم؟

دکتر خودم میگفت از هفته ۲۸ مهمه و باید حساس شد

خدایا شکرت......❤❤❤
با نینیت صحبت کن نوازشش کن.به پدرش بگو صحبت کنه.چون جنینا به صدای والدین واکنش میدن و متوجه محبت و ا ...

صحبت کردم.صداش کردم.....😣خیلی نگرانم

اگه خدایی نکرده چیزی شده باشه هیچ علائمی نداره؟

خدایا شکرت......❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نیست عزیزم اروم باش نفس عمیق بکش یکم قران بخون اول خودت ارامش بگیری 

ممنونم گلی

چقدر این روزا سخت میگذره.دوس دارم خیلی زود بگذره و بیا بغلم و خیالم راحت شه

خدایا شکرت......❤❤❤

منم هفته ۳۴هستم،این حرکت‌ها پدر منو دراورده،یه هفته خوبه،دو روز کمه،یه روز اصلا هیچی،اووووووف پیرم کرد.از هفته ۳۰به بعد برا من کم شد نسبت به قبلا،یه بار هم هفته ۲۷بود،حرکت نداشت،بدو بدو رفتم بهداشت،صدا قلبشو شنیدم خیالم راحت شد.شما هم خیلی دقت کن،گاهی حرکتهاش خیلی ریز هست.

ممنونم گلی چقدر این روزا سخت میگذره.دوس دارم خیلی زود بگذره و بیا بغلم و خیالم راحت شه

انقدر بیاد تو بغلت ک بگی فقط اینو ازم دورش کنید.بارداری سخته و انتظار ولی شیرینه.

منم هفته ۳۴هستم،این حرکت‌ها پدر منو دراورده،یه هفته خوبه،دو روز کمه،یه روز اصلا هیچی،اووووووف پیرم ک ...

اره واقعا.خیلی سخته.منم دوسه روزه خیلی حرکاتش رو کمتر حس میکنم.

دکترمم نیست.مرکز بهداشت هم ماماش نبود.شنبه میرم مطب.واقعا دل ادم بالا میاد.الان یه لگد ریز زد ولی خیلی کوچولو بود

خدایا شکرت......❤❤❤
اره واقعا.خیلی سخته.منم دوسه روزه خیلی حرکاتش رو کمتر حس میکنم. دکترمم نیست.مرکز بهداشت هم ماماش نب ...

همون هم خوبه،پس حرکت داره ولی کم و ضعیف.چون به هر طرف می چرخه گاهی حرکاتش رو آروم متوجه میشی