من ۵ماهه که فهمیدم پانیک دارم یه جور ترس از مرگ ومریضی یهو تپش قلب میگیرم احساس میکنم دارم میمیرم یه مدت خوب شدم ولی دوشب پیش یهودوباره حالم بد شد تپش قلب شدید گرفتم وحشتناک بود سه ماه پیشم اکو دادم قلبم مشکلی نداره دکتر بهم قرص اعصاب داد ولی دوس ندارم قرص بخورم دیشب میخواستم بخابم همش میترسیدم دوباره این حالت برام پیش بیاد یهو تو دلم خالی میشد نمیتونستم بخابم الانم همش میترسم این حالت برام پیش بیاد خیلی اذیتم
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه
الا بذکرالله،،،تطمئن القلوب❤سلام دوستان من صاحب یک شغل اینترنتی کاملامعتبر با درامد خیلی خوب تنهابایک گوشی هستم...یجورایی این شغل بی اغراق معجزه زندگی من بود... همینطورهم ک میدونید دنیادرحال تغییره و درامدها هم داره اینترنتی میشه... بویژه تواین ایام کرونا همچین شغلی ضروریه.. حالا اگر کسی هست که دنبال همچین فرصت درامدی ای هست، خوشحال میشم بتونم کمک کنم...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چند روز پیش یکی از کارای دکتر هلاکویی رو گوش میدادم به یه خانمی که دچار حمله پنیک میشد مشاوره میداد راهکارای خوبی به خانمه میگفت من الان یادم نیست که چی میگفت یه سرچ بزن شاید چیزایی بگه که بدردت بخوره
از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞