2777
2789

واسه   پسرمنم   این مشکل رو داره     بین دو دهلیز     نگران نباش ب دنیا بیاد  ببر پیش متخصص  بیشتر سوراخا  بسته  میشن     ولی واسه پسر من  بااینکه  وزنش رفت بالا   و  شیر خودمو دادم  متاسفانه  بسته  نشده  و ۷ ساله  تحت نظره  تا  موقعی ک عمل کنن...تا بدنیا بیاد  و  دو سه سال طول میکشه  بسته  شه   از الان  نگران نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت ۳ ماه دیگ بیار دعا کنید واس بچه منم بسته شه

من یکماهگی دخترم فهمیدم

.بعد گفت سه ماه بعد بیار بردم.زیاد تغییر نکرده بود..بعد گفت برو یکسالگی بیا..یکسالگی که بردم گفت کوچیک شده خیلی..دوساله که شد بیار.احتمالا کامل بسته شده

فقط به من گفت شیر زیاد بده.به خوردو خوراکش برس.هرچقدر وزن گیریش خوب باشه.زودتر بسته میشه.

برای دختر من ۲ میل بود سایزش عزیزم

وای منم داشتم خودمو میکشتم...خیلی میترسم دکتر گفته شکافش ریز نیست

من افسردگی شدید بعد زایمانم گرفته بودم.. این مشکلم که بوجود اومد فقط گریه میکردم میزدم تو سرو صورتتم شوهرم بزور دستامو میگرفت😑دیوانه شده بودم.هرچقدر دکترا توضیح میدادن نه این مشکل اکثرا خودش تو دو یا سه سالگی برطرف میشه سوراخش بسته میشه.من میگفتم نه الکی میگن😟😭

اخه من کلا به هیچکسم نگفتم فقط منو شوهرم میدونستیم.گفتم حتی اگر به مادرو خواهرمم بگم..بچم دختره  خوبم بشه انشالله، تا آخر عمر یه برچسب میزنن بهش مریضه..

من افسردگی شدید بعد زایمانم گرفته بودم.. این مشکلم که بوجود اومد فقط گریه میکردم میزدم تو سرو صورتتم ...

منم یسره گریه میکنم میگم چون گریه میکردم دکتر خواسته نگرانم نکنه...باز میخوام ببرم یه دکتر دیگه...من ب پدر مادرم گفتم ...نمیتونم تنهایی فقط خودم بدونم دق میکنم حداقل اونا دلداریم میدن

منم یسره گریه میکنم میگم چون گریه میکردم دکتر خواسته نگرانم نکنه...باز میخوام ببرم یه دکتر دیگه...من ...

نه گلم اصلا مشکل عجیبی نیست.همینجا خیلی از بچه ها این مشکلو داشتن ۹۰ درصد تا ۲ یا ۳ سالگی کامل خود به خود بسته میشه. درصد کمی نیاز به جراحی داره.تازه اونم اگه جراحی بشه دیگه اوکیه و خیلی خوبه مشکلی نیست...

کار خوبی کردی به پدر مادرت گفتی.

من نگفتم چون مامانم میرفت به همه ی خواهرام میگفت اونام به شوهراشون همینطوری کل فامیل میفهمیدن😅

دختر منم داشت.الان یکسالشه دکتر بردم گفت خیلی کوچیک شده تا دوسالگی بسته میشه کامل من وقتی فهمیدم ...

عزیزم دختر منم وقتی بدنیا اومد البته7ماهه بونیا اومد اکو انجام دادن کفتن ی سوراخ ریز هست بعد ی ماه بیارش اما من اینقدر عداب کشیده بودم چون تو شیشه گذاشتنش دیگه نبردم اکو الان نگرانم که نبردم 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی