2777
2789
عنوان

حمله قلبی وکرونا

170 بازدید | 16 پست

سلام من کرونادارم وچندروزپیش حدوددوروزضربان قلبم خیلی بالابودیعنی قلبم میزدلباسمم تکون میخورد،بعدش دست چپم ازمچ به پآیین خیلی دردمیکنه مخصوصاانگشت دومی،بنظرتون حمله قلبیه؟بایدبرم دکتر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون قلبتون باید پاشه بندری برقصه تا برین دکتر؟

قصد جسارت ندارما اما چرا انقدر راحت نشستی با اینهمه علایم؟

پاشوووووووو بروووووو دکتر!!!

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

یکی از آشناها مون کرونا گرفت خوب شد 6 7 ماه بعد خوب شدنش یه هو سکته کرد قلبشو عمل کردن بعد عمل مرد😐 ناراحتی قلبی گرفته لود تو ابن مدت 48 سالش لود هیچیشم نبود جز کرونا

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
به نظرتون قلبتون باید پاشه بندری برقصه تا برین دکتر؟ قصد جسارت ندارما اما چرا انقدر راحت نشستی با ا ...

آخه شوهرم بیمارستان بستریه باهرکس همم برم مبتلامیشه اطرافیانم همه بیماری زمینه آی دارن

یکی از آشناها مون کرونا گرفت خوب شد 6 7 ماه بعد خوب شدنش یه هو سکته کرد قلبشو عمل کردن بعد عمل مرد😐 ...

اگه برم چندروزپیش حمله قلبی باشه الان متوجه میشن؟دوروزپیش بود

اگه برم چندروزپیش حمله قلبی باشه الان متوجه میشن؟دوروزپیش بود

آره عزیزم حتما برو. حمله قلبی یاسکته خفیف علامت‌ش خفگیه آشنای ما اینجوری شد 

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
خودت بروووو یا زنگ بزن اورژانس بیاد ببرتت.

ماشینمون بیمارستانه پیش شوهرم نمیدونم میگم شایدمهم نباشه فرداشوهرم مرخص میشه سوالم اینه اگه حمل قلبی باشه آلان معلومه؟دکترامیفهمن؟