2777
2789
عنوان

خانمایی ک به پوستتون اهمیت میدین

159 بازدید | 10 پست

کسی از محصولات لدورا استفاده کرده ضد افتاب؟ابرسان؟؟چطوربوده؟؟؟  

۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه   تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه     

نه من نکردم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون که زیر پوشش شرکتای هرمی هست؟زنداداشم ماسک موهاشو داره خیلی راضیه اما از یه دختری توی اینستا پرسیدم اون تخصص پوست داره گفت این محصولات برای پوست هیچکس تاییدشون نمیکنه

خالم استفاده میکنه  فک نکن خیلییی خفنه و انگار داری dr. Murad میزنی مثلا  یه محصول مع ...

والا الان یکی بم پیشنهاد داد ، و گفت خیلی خفنه خوبه و فلان.... 

۹۹/۹/۹خداجونم تو این تاریخ اوضاع و زندگیم روبه راه بشه   تا اونی که ۹۹/۹/۱۰ چش نداره ببینه دماغش بسوزه     
همون که زیر پوشش شرکتای هرمی هست؟زنداداشم ماسک موهاشو داره خیلی راضیه اما از یه دختری توی اینستا پرس ...

ینی محثولاتشون رو تایید نمیکنه یا ماسک مو ؟؟

خالم استفاده میکنه  فک نکن خیلییی خفنه و انگار داری dr. Murad میزنی مثلا  یه محصول مع ...

الان این dr.mourad چیه؟

والا الان یکی بم پیشنهاد داد ، و گفت خیلی خفنه خوبه و فلان.... 

من اگه ماست بفروشم میگم ماستم ترشه؟؟!! 

گفتم بهت کلا فک کن داری کرم کامان میزنی ،انقد معمولیه 

اصلا با محصولات فرانسوی و اسپانیایی مقایسه نکن

ینی محثولاتشون رو تایید نمیکنه یا ماسک مو ؟؟

گفت محصولاتشو تایید نمیکنن چون توی هیچ داروخونه ای هم نیست.اما زنداداشم از دختر عمش که لدورا رو میفروشن کار میکنه خیلی تعریفشو کرده.اون دختره بهش گفتم آبرسان فاقد مواد مضر بهم معرفی کن ابرسان لافارر . لایسل . بایودرما . اوردینری رو بهم معرفی کرد مدتیه لافارر میزنم راضیم💋