2777
2789
عنوان

نامزدم + اسکرین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 13387 بازدید | 270 پست

بچه ها اون اخرشو ک خط زدم اسم ی پسره رو اورده گفته ک من ب طرف گفتم ببین چقد جذابم😭😭

فقط راهکار بدین چطور از گوشیم دور باشم فراموشش کنم بفهمه تنهاش گذاشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@mahboooobeh4 بیا اینجا عزیییییییییییییزم

بیشعوربودن زمان و مکان نمی‌شناسه آدم بیشعور همه جا خودشو نشون میده لطفاً یکم شعور،چه سرنوشت غم انگیزی دارد کرم ابریشم تمام عمر پیله می‌دوزد ولی به فکر پرواز است...،کجایی سهراب،آب را گل کردند زخمها بر دل عاشق کردند، که همین نزدیکی عشق را دار زدند،همه جا سایه دیوار زدند،گفته بودی قایقی خواهم ساخت و دور خواهم شداز این شهرغریب...،قایقت جا دارد؟من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم......

وای تورو خدا کات کن وگرنه یک ثانیه هم نمیتونی باهاش زندگی کنی بهش بگو جن د ه هفت جدو ابهدته مرتیکه بیشعور 

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
بچه ها اون اخرشو ک خط زدم اسم ی پسره رو اورده گفته ک من ب طرف گفتم ببین چقد جذابم😭😭 فقط راهکار بد ...

نامزدین یا دوست پسرته

کسایی که خودارضایی میکنن برای ترک میتونن توی نت بزنن مرکز نزدیکی به خدا وعضوتلگرامش بشن توی ترک خودارضایی وگناهای دیگه خیلیییییییی کمک میکنن مخصوصا خودارضایی ..هر گناه جنسی..ی بخش داره ب اسم ساحل ارامش و توش پاسخ داده شده ب سوالات متنوع وهر سوالی ک میخوای میتونی بپرسی هرکی کمک خواست درخدمتم گناه کبیره است که عذاب خدا رو داره وحدیث داریم خدا تو روز قیامت به چهره فرد خودارضاکننده نگاه نمیکنه .وپیامبر ص فرمودند با فرد خودارضا کننده هم غذا حتی نمشن..ضعیفیه چشم۲لاغری شدید۳کم شدن اعتماد ب نفس۴ازدست دادن زیبایی۵گودی زیر چشم ها۶ درمردان زودانزالی۷مشکلاتی در اینده برای فرزند اوری۸کم شدن حافظه و......درتهران درسالهای اخیر عده ای ب علت همین کار راهی تیمارستان شدند به خیال بعضی ها عوارض نداره ک کاملا در اشتباه محضن و حتی بعضی دکترا هم میگن ضرر نداره که حرف کاملا اشتباهیه قطعا اگه ضرر نداشت اسلام اسم گناه کبیره رو روش نمیذاشت ولی بعد ترک خدا روشکرحتی کاملا ازبین میرن ولی ب امید اینده دور نگین بعدا ترک میکنم چون ممکنه بعدنی از راه نرسه یا عوارضش خیلی بدجور رو فرد اثرگذاشته باشه ناامید نباشین هرچه زودتر ترک کنین بهتره بزرگترین ضررش هم اینه ک ادم رو از خداخیلی دور میکنه ولذت عبادت رو از ادم میگیره خدا منتظرتونه برگردین توبه کنید خدامیبخشه بهترین راه ترک اینه ک هر چی فیلم مبتذل وتحریک کننده داری حذف کنی تو اتاق تنها نباشی.واسه زندگیت برنامه ریزی داشته باشی.نماز اول وقت بخونی 

این حرفی که بهت زده اصلا قابل بخشس نیس و اگه ادبش نکنی دیگه نمیدونم چی بهت بگم .به عمر دختر تربیت میکنی بزرگ میکنی بعد یه بی خانواده از راه میرسه بش میگه ...

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بچه ها اون اخرشو ک خط زدم اسم ی پسره رو اورده گفته ک من ب طرف گفتم ببین چقد جذابم😭😭 فقط راهکار بد ...

عقدین یا دوستین؟ 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
ببین اینجام هستیا😄😁

همع جا لنتی همع جا 

خودتم هستی خبر داری؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کاش لایو سیو میکردی هرچند من بودم اون زبون شیرینشو از تو دهن گشادش می‌کشیدم بیرون بی تربیت

کاربر قدیمیم ولی تعلیق شدم😐😐

وای چ بی ادب ینی چی آون فوحش شوهر من تیکه تیکه بشه فوحش بد نمیده ببین چیکار کردی این گوشی ها خونه خراب کنن بخدا من اینستا حذف کردم ب خاطر شوهرم تپ دیگ ازدواج کردی اگ میخاستی راحت و آزاد باشی،دیگ چرا متاهل شدی بچسب ب زندگیت

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍

کلشو نو بلاک کن

به هیچ وجه دیگه سراغش نگیر بعدا یع مدت عصبانیتش میخوابع میفهمه چه گ  وهی خورده   

تو در جوابش چی گفتی ادامش بزار

الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم من به دستان خدا خیره شدم‌معجزه کرد❤