2777
2789

سلام. خواهرم چندروزه ک مریضه. چندبار رفته دکتر امروز باز حالش بدتر شد و نفسش تنگ شد و سرفه میکرد. رفت دکتر براش سی تی اسکن ریه نوشت. حالا دکتر گفته خداروشکر کرونا نیس ولی گفته آنفولانزاس و خطرناکتر از کرونا هست. حالا من خیلی میترسم و خیلی نگرانم.

تو روخدا اگه میشه از ته دلتون دعا کنید خواهرم زود خوب بشه و براش ی دونه صلوات بفرستی❤

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا سلامتی بده

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

والا اوایل می گفتن آنفولانزا خطرناکتر ه ولی انقدر سرعت انتقالش مث کرونا نیست برای همین آمار  ش ز یاد نیست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
انفولانزا مگه واکسن نداشت؟ کرونا خطرناک تر بودا😑

من پارسال انفولانزا گرفتم خیلی وحشتناک بود در حدی که ناوستم طاقت بیارم و رفتم بستری شدم 

ولی امسال کرونا گرفتم و از یه سرماخوردگی معمولی هم راحت تر بود 

انفولانزا مگه واکسن نداشت؟ کرونا خطرناک تر بودا😑

واکسن داشت ولی امسال ک تو بازار نبود ک بزنیم. نمیدونم والا دکترش گفته این خطرناکتره واسه همینم نگرانم

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

اگه خیلی سریع اطرافیانش هم درگیر شدین کرونا هست.. ریه هاش درگیر نشده خداروشکر.. منم عین سذما خوردگیم دکتر گفت بی برو برگشت کرونا... دیگه بویاایی و جشایی از دست دادم مطمئن شدم کروناس