2777
2789
عنوان

برنج خوش بو خوش طعم

1077 بازدید | 21 پست

خانوما کیا شمالی هستن یا آشنا دارن

من برنج عالی عالی می‌خوام 

از اونا که خالی خالی میخوری انگار داری کباب میخوری 

خداوکیلی بگیدا

بوش تا هفت تا خونه بره . طعمش هم که دیگه معلومه ، فقط آدم بخواد خالی خالی بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هست برامون میاره 

پدرش کشاورزه

الانم که تموم کردن

فقط خواستم دلتو بسوزونم😎

برنج ایرانی نخوردم تا حالا حقیقتش برنج پاکستانی شریف و احمد و اینااا عالین یه کیسه ۱۰ کیلوی ۲۴۰ تومنه😅😅

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

برنج آستانه اشرفیه ما امسال گرفتیم کیلویی ۳۰ .اما باید معتبر باشه قاطی بهت نده 

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

به برنج هس عنبر بو برخلاف بقیه برنج ها طبعش گرم باعث سردی نمیشه طب سنتی ها خیلی تاکید دارن  اون اگه اصل گیرت بیاد عالیه هم بوش هم مزش فقط باید قلق پختش دست بیاد

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره