2777
2789
عنوان

بیاین بگین چطوری بهش فکر نکنم

102 بازدید | 6 پست

اسفند ۹۲ فهمیدم شوهرم با کسی ارتباط داره در حد تلفنی و چت و فقط دوتا پیام عاشقانه دیدم که طرف برای شوهرم فرستاده و از رو پرینت فهمیدم چندماه این ارتباط وجود داشته.

خلاصه کنم اینه الان این فکرا ولم نمیکته آزارم میده و بدتر اینکه همش فکر میکنم هنوز ارتباطه هست بینشون.

دارم دیوونه میشم از بس غصه میخورم و خودمو داغون کردم.

چیکار کنم بیخیالش بشم ؟؟؟؟

چیکار کنم اعتماد به نفسمو ببرم بالا؟؟؟؟

اگر بخشیدیش خب نباید دیگه بهش فکر کنی ملکه انگلیسم خیانت دید از شوهرش مردا همینن

فراموشم‌نمیشه خصوصا اینکه چیزایی الانم ازش میبینم که نمیدونم باید چیکار کنم همش فکر میکنم هنوز باهاشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فراموشم‌نمیشه خصوصا اینکه چیزایی الانم ازش میبینم که نمیدونم باید چیکار کنم همش فکر میکنم هنوز باهاش ...

خب چک کن ببینم باهم هستن یا نه مراقب زندگیت باش

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
خب چک کن ببینم باهم هستن یا نه مراقب زندگیت باش

همون دیگه‌نمیدونم‌چجوری چک کنم،چون خطش به اسم منه قطعا دیگه با این شماره کاری نمیکنه ، شماره و هط مخفی هم اگه داشته باشه من ننیفهمم چون سرکارش میتونه بذاره بمونه ، کارش هم‌یه جوریه که زیاد میره بیرون و جاهای مختلف.

فقط عقلم به این رسیده که شنود پیدا کنم و تو ماشینش جاساز کنم .

همون دیگه‌نمیدونم‌چجوری چک کنم،چون خطش به اسم منه قطعا دیگه با این شماره کاری نمیکنه ، شماره و هط مخ ...

خیلی خطرناکه ممکنه بفهمه و دعوات کنه

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!