2777
2789

جالبه دلم میخواست یه جایی بنویسم امشب عجیب دلم گرفته که تاپیک شما رو دیدم دلم بابامو میخواد مامانمو میخواد ۲۰۰۰ کیلومتر ازشون دورم نمیدونم چرا اینقدر نگرانشونم این روزا همش دلشوره دارم الکی اشکم سرازیر میشه خیلی غصه منو میخورن الهی بمیرم براشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه دلم میخواست یه جایی بنویسم امشب عجیب دلم گرفته که تاپیک شما رو دیدم دلم بابامو میخواد مامانمو ...

آخی دورت بگردم عزیزم 

چرا ویدیو کال نمیگیری باهاشون؟

خیلی واسه رفع دلتنگی خوبه بهتر از هیچیه

من آخه ۱۸ سالمه دوست دارم مثل بقیه دوستام بیرون برم بگردم ولی نمیتونم

کارایی که دوس داری و یه عمر منتظر بودی وقت گیر بیاری تا انجامش بدی رو انجام بده نمیدونم چی دوس داری....مثلا کتابهایی که دوس داری یا شیرینی پزی و کیک پری نمیدونم فیلم کارتن هرچی که علاقه داری.....کرونا تموم میشه و دوباره همه چی عادی میشه ولی شاید هیچ وقت تا آخر عمر همچین فرصتی نداشته باشی

چرا عزیزم مگع چیکار کردند

قراره بود عشقم بیاد خواستگاری همه مخالفن و امشب با مادرم دعوام شد خیلی حالم بده متنفرم از زندگی 😔یعنی دیگه بعد از پنج سال باید جدابشیم😔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

آخی دورت بگردم عزیزم  چرا ویدیو کال نمیگیری باهاشون؟ خیلی واسه رفع دلتنگی خوبه بهتر از هیچیه

امروز سه بار تصویری باهاشون حرف زدم ولی نمیدونم چرا دلم آروم نمیشه دلم بغلشونو میخواد

خو چرا نمیری پیششون

نمیتونم تازه ماه پیش آی وی افم منفی شد روحیم داغونه پدر و مادرم اومدن پیشم تو دوره استراحتم بعدشم که با چشم گریون رفتن. الان دوباره باید داروهامو شروع کنم ولی حال دلم خوب نیست

نمیتونم تازه ماه پیش آی وی افم منفی شد روحیم داغونه پدر و مادرم اومدن پیشم تو دوره استراحتم بعدشم که ...

انشالله همه چی درست میشه امیدتو ب خدا هیچوقت از دست نده 

اون هواتو داره ♥️

ابروم. مادرم چی میشه.. مامانم ی روز نمیتنه دووم بیاره😔😔😭😭😭

آبرو که مهم نیس 

مامانتم شمارشو داری دیگه دو روز برو بعد زنگ بزن بهشون بگو من میخوام باهاش ازدواج کنم اگ قبول نکنید نمیام خونه 

من بودم این کارو میکردم ولی باز من به جای تو نیستم 

فکراتو بکن قشنگ ک بعدا در آینده پشیمون نشی

آبرو که مهم نیس  مامانتم شمارشو داری دیگه دو روز برو بعد زنگ بزن بهشون بگو من میخوام باهاش ازد ...

😔😔😔فرار کنم خانواده پسر شاید قبولم نکنن. بعدا زندگی باهاش باید کلی متلک از مادرش بشنوم😔هی خواهر 😞

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔