2777
2789
عنوان

شوهر بی سیاست

1096 بازدید | 68 پست

دوستانی که تجربه مشترک دارند لطفا راهنماییم کنن.. شوهرم در حضور من خیلی قربون صدقه مامانش میره ولی قربون صدقه ی من نه . من نمیگم مامانشو دوس نداشته باشه میگم پیش من اینکارو میکنه در صورتی که اون عشق و توجهو به من نداره من ناراحت میشم. چون من خودم رعایت میکنم مامانمو دوس دارم ولی جلوی شوهرم مامانمو نمیپرستم. چون میدونم حساسیت ایجاد میشه. مامانشو تو گوشیش عشقم سیو کرده ولی منو خانوم سیو کرده. من هرقدر نگران و افسرده بشم و جوش بزنم برای مشکلات زندگیمون ولی دوس نداره یه درصد نگرانی به مامانش منتقل بشه . من اگه هر شب گریع کنم بخاطر مسائل مالی زندگیمون غمش نیس فقط میگه گریه نکن درست میشه اما اگه مامانش ذره ای نگران بشع میگه الهی دورت بگردم نگران نباشی ها ؟ جوش نزنی ها ؟ بنظرتون عکس العمل من چی باشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.