mehsa_hashemi مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 137 عنوان بی بی چک چند روز بعد از تأخیر پریود درست جواب میده؟ 2566 بازدید | 23 پست دوروز از پریود من گذاشته زیر شکمم گاهی میگیره و کمرمم هم احساس میکنم سفت شده.احساس میکنم خستم همیشه الان از بی بی چک استفاده کنم دقیق نشون میده؟ 1399/08/21 | 22:37 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشکاتمم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 من امروز بی بی چک زدم دونوع مختلف مثبت شد ..یه روز از موعدم میگذره فردا باید از بدم زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
مشکاتمم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 منم همین علایمو دارم فردا صب بی بی چک بزن زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
mehsa_hashemi مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 137 منم همین علایمو دارم فردا صب بی بی چک بزن آخه میترسم منفی باشه ناراحت بشم
مشکاتمم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 آخه میترسم منفی باشه ناراحت بشم دیگه باید بزنی 😕 ان شاءالله هر چی خیره پیش میاد😊 زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
mehsa_hashemi مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 137 منم همین علایمو دارم فردا صب بی بی چک بزن آخه اشتهامم زیاد شده شبا گشنم میشه
مشکاتمم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 آخه اشتهامم زیاد شده شبا گشنم میشه منم همینطور😂😂 باورم نمیشه منی که خیلی کم غذا میخوردم الان برن رو با نونمیخورم😑 زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
kimia1370 عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 372 عزیزم ان شاا... که بارداری. 😍من تو تلگرام یک گروه زدم واس مامانای بارداردوست داشتی بیا لینکو تو تلگرامت کپی کن. https://t.me/joinchat/G-3WwRxOJC7JKAkfiaA7zA کمک کن زندگی با تو/یه راه بیخطرباشه/قشنگه خونه باشیو/یه عاشق پشت در،باشه❤️
مشکاتمم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 منم همینطور😂😂 باورم نمیشه منی که خیلی کم غذا میخوردم الان برن رو با نونمیخورم😑 برنج رو زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
مشکاتمم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 عزیزم ان شاا... که بارداری. 😍 من تو تلگرام یک گروه زدم واس مامانای بارداردوست داشتی بیا لینکو تو ت ... چرا فقط تلگرام اخه😢 زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
mehsa_hashemi مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 137 منم همینطور😂😂 باورم نمیشه منی که خیلی کم غذا میخوردم الان برن رو با نونمیخورم😑 شبا کلان با دوبشقاب تازه سیر میشم دوساعت بعدش گشنم میشه صبح ها هم احساس ضعف میکنم
kimia1370 عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 372 من امروز بی بی چک زدم دونوع مختلف مثبت شد ..یه روز از موعدم میگذره فردا باید از بدم دوست داشتین شماهم بیاین تو گروه مامانای باردار تازه زدم گروهوhttps://t.me/joinchat/G-3WwRxOJC7JKAkfiaA7zA کمک کن زندگی با تو/یه راه بیخطرباشه/قشنگه خونه باشیو/یه عاشق پشت در،باشه❤️
مشکاتمم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 دوست داشتین شماهم بیاین تو گروه مامانای باردار تازه زدم گروهو https://t.me/joinchat/G-3WwRxOJC7JKAk ... من تل ندارم چند ساله استفاده نمیکنم🙁 زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊
مشکاتمم عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1152 شبا کلان با دوبشقاب تازه سیر میشم دوساعت بعدش گشنم میشه صبح ها هم احساس ضعف میکنم من الان گشنم شده 😐 شامم کامل خوردم.ولی کمرم درد میکنه نمیدونم کی قراره خوب بشه😥 زندگی اونجور که میخواستم پیش نرفت اما😞..منتظر معجزه هستم😇..دعا کنین معجزه ی زندگیم اتفاق بیفته..متاهلم😊