2777
2789

به معلمی خیلی علاقه دارم زبانم و عمومیام خوبه میتونم رتبه خوبی بیارم اگه تلاش کنم و درس بخونم....رتبه‌و ترازم باید چند باشه که از فرهنگیان قبول شم؟فقط‌معلمی میخوام....آموزگار ابتدایی برمیدارن از رشته زبان تو کنکور سراسری؟

هرسال چه قدر معلم برمیدارن از این رشته برای دانشگاه فرهنگیان؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

کنکور زبان فقط دبیری داره

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زبان فقط دبیریه چرا نمیری انسانی

اخه رشتم تجربیه علاقه ای به رشتم ندارم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
منم میخوام کنکور زبان بدم

شمام معلمی میخوایین؟

نه میخوام زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه تهران قبول شم 

روزی چندساعت درس میخونی؟منبعت برای زبان تخصصی چیه؟

اهان ...منم تجربی بودم یادش بخیر

شما چی‌خوندید دانشگاه؟

من اصلا خوشم نمیومد از رشتم

شما چی‌خوندید دانشگاه؟ من اصلا خوشم نمیومد از رشتم

من یه کنکورو شکست خوردم امسال تازه قبول شدم اموزش کودکان استثنایی فرهنگیان...منم تجربی دوس نداشتم انسانی رو دوس داشتم و رشتمو به انسانی تغییر دادم 

⚘دوستای گلم لغوکاربری کردم بهتون هرازگاهی پیامک میدم .
روزی ۷ساعت .کتابزبان تخصصی شهاب اناری .کتاب واژگان ضروری تافل و ۵۰۴. واسه گرامر هم grammer in use.

موفق باشی عزیزم

من یه کنکورو شکست خوردم امسال تازه قبول شدم اموزش کودکان استثنایی فرهنگیان...منم تجربی دوس نداشتم ان ...

تبریک میگم....براتون سخت نبود کنکور انسانی دادید؟روزی چند ساعت درس میخوندید؟رتبه و ترازتون چند بود؟