2777
2789

خانوما میخوام ناحیه زیر ب غ ل و بیکی نی رو لیزر کنممممم

خوشحال میشم کسایی ک تجربه شو داشتن در اختیارم بزااااااارن و اینکه تعداد جلسات و فاصله بین آنها و مضرات اون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه ساله میرم خوبه راضیم.فقط تباید اصلا وقفه بندازی بین جلسات قشنگ ماه به ماه برو.به دکتر هم بگو جلسات ۲به بعد درجه رو زیاد کنه برات.کمی درد داره ولی می ارزه.پماد لیدوکایین هم حتما بزن.

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
مونذم چطور میتونی جلوشون ..باز کنی یا من خجالتیم خخخ

کم‌کم خجالت میریزه😂

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

دستگاه الکس کندلا برو

قبلش پماد زایلاپی بزن با کیسه فریزر ببند اون نواحی رو که نپره

بعدشم باید زینک بزنی

ضرر که نداره الان خیلی از درمان های پوست با لیزره.

تا ۶ ماه باید منظم بری

من ۴ ماه رفتم مشکلی برام پیش اومد که الان سه ماهه نرفتم

راستی بعدش هروز میگی چه اشتباهی کردم زودتر نرفتم😅

من یه ساله میرم خوبه راضیم.فقط تباید اصلا وقفه بندازی بین جلسات قشنگ ماه به ماه برو.به دکتر هم بگو ج ...

عوارض نداره؟؟؟ من شنیدم گاهی اوقات میزنه مو رو کلفففففت تر میکنه 

چطور؟ نکنه تا اون حد بریزه راحت پیش همه ...خخخ

شما تاحالا دکتر زنان نرفتین برا معاینه

عوارض نداره؟؟؟ من شنیدم گاهی اوقات میزنه مو رو کلفففففت تر میکنه 

درسته اگه جلسات و کامل نری یا وقفه زیاد بندازی از قبل کلفت تر وسیاه تر و پرتر رشد میکنن.

من و مادرم باهم شروع کردیم برا لیرز دستگاه من الکسانداریت بود اون نمیدونم مارک جالبی نبود.چند جلسه رفتیم که کرونا شد سه جلسه نرفتیم من موهام کرکی رشد کردن ولی برا مامانم وحشتناک مثه سیم ظرفشویی بودن