2777
2789
عنوان

شوهرم کرونا گرفته ینی منم میگیرم

246 بازدید | 13 پست

خونه کوچیکه نمیتونم پنجره هارو باز کنم هوا عوض شه مدام سردشه ... بنظرتون فایده ای داره من ماسک بزنم و ظرفاش با وایتکس بشورم 

اخه ب یکی دوجا ک دست نمیزنه ... همین ک تو این خونه نفس میکشه حتی اگ ماسکم‌بزنم بازم ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتم الان ناقل هستید. روش پتویی چیزی بنداز پنجره باز کن در حد چند دقیقه بعد ببند. دوستمون گف اکالیپتوس اونم خوبه خودتم ماسک و دستکش بپوش آن شالله ک بدنت مقاوم هستش نمیگیری. ظرف هاشو جدا بذار با آب گرم و وایتکس بشور با دستکش. چیزی آن شالله ک نمیشه

واا سردشه مریصه بنده خدا پنجره رو باز کنه شوهرشو به کشتن بده چه حرفایی میزنیدا😐

😂😂😂

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁
وا ینی سردشه دیگه چجوری پنجره رو باز کنم

عزیزم پتو بنداز روش 

یه کوچولو پنجره رو باز بذار هوا عوض شه وگرنه مریض میشی و دیگه نمیتونی حتی پرستاری شوهرتم بکنی

اسم کاربریم به خودم مربوطه ،جواب آدمای گستاخ و بی تربیت رو هم نمیدم . سرتون تو کار خودتون باشه نه تو ....دیگران 😁