2777
2789
عنوان

سو استفاده از کارت ملی

1399 بازدید | 33 پست

سلام دوستان میشه کمکم کنید من چند وقت پیش تو یکی از مسابقات اینستاگرامی شرکت کردم که چون شماره حساب به اسم خودم نبود گفتم کارت ملیمو نشونتون میدم تا مطمئن بشید منم عکس کارت ملیممو نشونشون دادم ولی کد ملیمو خط زدم ولی دو سه حروف اولش مشخص بود تصویر خودمم نصفشو سیاه کردم و تاریخ تولدمم خط زدم ولی بقیش مشخص بود حالا نگران شدم یعنی میتونن از کارت ملیم سواستفاده کنن؟حالا چکار باید کنم

هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه همه چی رو مخدوش کردی کاری نمیتونن بکنن

اخه از یه سایت که حقوقی جواب میدن پرسیدم گفت المثنی باید بگیری خیلی نگران شدم😞

هرچی ضربه خوردیم از فامیل و دوست و آشنا بوده،غریبه چه میدونه زخم زندگیمون کجاست که نمک بپاشه...
ولی از این به بعد مراقب باش میتونن از کد ملیت واسه کارای مالیاتی  استفاده کنن

کد ملیمو خط زده بود فقط سه حروف اولش مشخص بود

منکه هرکی عکس کارت ملی مو ببینه فرار میکنه از ترس 😫 نه بابا چه سواستفاده ای؟!

منم فکر میکردم کسی نمیتونه سواستفاده کنه وگرنه نمیدادم ولی تو نت خوندم که میتونن کلاه برداری کنن😞خیلی ترسیدم

اخه از یه سایت که حقوقی جواب میدن پرسیدم گفت المثنی باید بگیری خیلی نگران شدم😞

نه نگران نباش

اینجوری که خودت گفتی چیزی مشخص نیست از توی عکسی که فرستادی

نه با کارته ملی چیکار میتونن بکنن اخه عزیزم؟؟

کلاه برداری میگن میکنن نمیدونم بخدا😞

کلاه برداری میگن میکنن نمیدونم بخدا😞

نه گلم من به خاطر شغلم خیلی با کارت ملی و اینا سروکار دارم،یعنی عکسه کارته ملیه استارترهای همکارمو میگیرم که ثبتشونو بزنیم،با عکسه کارته ملی هیچ کاری نمیتونن بکنن اما با خوده کارت چرا

روانشناس مملکت😍
نه نگران نباش اینجوری که خودت گفتی چیزی مشخص نیست از توی عکسی که فرستادی

اسم و فامیل خودم با اسم.پدر و تاریخ اعتبار

کارت ملیم مشخص بود