2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک ...ببینید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هر وقت‌ بی بی مثبت نشون‌‌ میده آزمایش خون که واضح تره ،هر چی هم دوست داری اگر میتونی تحمل کنی ف ...

اگه فردا برم.آز بدم.خیلی بتا پایینه دگ

من به دستای خدا خیره شدم💜معجزه کرد💜
عزیزم جمعه آز بتا دادم.بتام 34 بود.48 ساعت بعد تکرا باید بشه.صبح میرم آز بدم

خب پس مبارکه چون تازه باردارشدی عددش کم شده میره بالا ..قبل روز ۱۳ بی بی نذاشتی ..من امروز روز ۱۱امپولم بود بی بی منفی بود ینی میشه تا ۱۴مثبت بشه

خب پس مبارکه چون تازه باردارشدی عددش کم شده میره بالا ..قبل روز ۱۳ بی بی نذاشتی ..من امروز روز ۱۱امپ ...

عزیزم روز 13 و 14 بی بی میزاشتم هاله مینداخت.قبل اون 1 بار مدل خودکاری گذاشتم منفی بود.بقیه رو همش مدیکو گذاشتم

عزیزم جمعه آز بتا دادم.بتام 34 بود.48 ساعت بعد تکرا باید بشه.صبح میرم آز بدم

عه رفتی ک مبارکت باشه چون زود رفتی کم بوده عددش خیالت راحت میره بالا.بااین حال خوبت برامنم دعا کن امروز ۱۴روز بعدازامپول برامن منفی شد😥

عه رفتی ک مبارکت باشه چون زود رفتی کم بوده عددش خیالت راحت میره بالا.بااین حال خوبت برامنم دعا کن ام ...

عزیزم نگران نباش.صبر کن بعد 16 روز از آمپولت که گذشت پری نشدی بی بی بزن.ایشالله که نشی و مثبت باشه بی بیت.😘😘

فدای مهربونیت خداکنه منم ناامید نشم هرچی صلاح خداباشه مرسی عزیزم😘

نا امید نباش و حتما بیخیال باش.خدا خیلی بزرگه.چله حدیث کسا هم بگیر.نیت کن

نا امید نباش و حتما بیخیال باش.خدا خیلی بزرگه.چله حدیث کسا هم بگیر.نیت کن

ن نیستم امیدم بخدا .حالا این ماه نشد ماه دیگم باز داروهارو ادامه میدم..من هزارتا تاحالا چله برداشتم وخوندم تاخدا نخاد فایده نداره سپردم ب خودش