2777
2789
عنوان

چیکار کنم آشپزیم خوب شه؟؟؟

200 بازدید | 22 پست

نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیشه غذاهام یا شوره یا بی نمک یا پر از ربه یا کم رنگه یا برنجم شفتس یا زنده یا غذاهام پر ادویه و زردچوبس یا هیچی نداره اصلا نمیدونم چیکارکنم دارم دیوونه میشم😔

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاری نداره که... 

براش وقت بذار. دوره های آموزشی برو مجازی. پیج های اینستا فوق‌العاده اند. نگران چی هستی؟ اگه لازمه براش کتاب بخون. اگه لازمه یادگیری تو تقویت کن. من پیج مارال رو تو اينستا دنبال میکنم. تاحالا آشپزی نکردم. 21سالمه.اما اخیرأ از اون پیج آموزش دیدم و چیزایی گذاشتم که همه انگشتاشونم خوردن

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋

اولاش کاملن به دستور غذا پایبند باش 

با ارامش و وقتی که شادی غذا درست کن 

خرابی درست کن هارو هم یاد بگیر( مثلا اگه نمک زیاد شد، سیب زمینی، اگه روغن زیاد شد، بادمجون، اگه زرد چوبه زیاد شد، ابلیمو ، ....) 

با عشق و علاقه آشپزی میکنی یا نه؟؟؟؟

حیلی علاقه دارم باورت میشه؟؟؟ همیشه دلم میخاد انواع غذاها دسرا کیکا رو درست کنم ولی اصلا نمیتونم اعتماد ب نفس ندارم یکی رو دعوت کنم

افراط و تفریط داری     از روی دستورات آشپزی بپز که دستت بیاد چقدر بریزی

از رو همونام درست میکنم لعنتی هرروز داره بدتر میشه

تو برنج میتونی کم کم بریزی و بچشی وقتی اندازه بود دیگه نریز.  تو خورشتتم آخر سر نمک بریز بازم ...

جدی؟؟؟ ینی واسه مرغ و اینام کم بزنم مشکلی نداره؟؟؟