2777
2789
عنوان

خواستگار

616 بازدید | 57 پست

خیلی تاپیک زدم ولی بازم مرددم چون اطرافیان باز وسوسه ام میکنن خواهش میکنم خواهرانه نظرتونو بگین... خودم کارآموز یه شغلی هستم که رسمی نیست و در کنارش بصورت قراردادی هم مشغول به کارم. خواستگارم درآمد عالی ای داره و اصلا نیاز به درآمد من نداره اما در اولین جلسه گفت همکارام میگن زن باید شاغل باشه و کمک حال مرد . بعد هم کارهای منو چون خصوصیه اصلا کار حساب نمی کرد (در حالی که وجه اجتماعی بسیار بالایی داره هرچند رسمی نیستم) میگفت پس در حال حاضر جایی مشغول نیستی. ازم سوال میکرد که دوران کارآموزی حقوق هم بهت میدن؟ جلسه بعد که اومد گفت دو هفته هست ذهنم درگیر هست تو اگه رسمی نشی میخوای چیکار کنی؟ چون من زن کاره میخوام مثلا کارمند. منم گفتم من کارم معلوم نیست اگه نتونم رسمی بشم چی؟ گفت نمی زنمت که تو تلاشتو کردی. وقتی هم از شغل و سمت خود تعریف کرد به شوخی گفت حالا فکر نکنی داره شوهر پولدار گیرت میاد از 10 میلیون آخر ماه فقط 500 تومن می‌مونه برام . سادگی کردم و نظرمو در مورد تجملات پرسید منم گفتم تجملاتی نیستم و اهل طلا نیستم اونم گفت یه کم پول پس انداز دارم تو طلا نگیر من زمین بگیرم ترقی کنه

اصلا جواب مثبت نده 

بعدم طلا کسی نمیخواد که طرفش نداشته باشه وقتی طرفت داره نباید بگی طلا نمیخوام که 

این ادم به شدت خسیسه بعد ازدواج اشکتو در میاره خود دانی

پیش یه مشاور حتما برو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم به هیچ وجه این ادمو قبول نمیکنم اما شما باید با توجه به معیارهای خودت تصمیم بگیری

منم واقعا نمیتونم قول کاررسمی بدم به کسی سختمه چون هیچ چیز معلوم نیست ممکنه رسمی بشم ممکنه نشم حس میکنم از روی خساستشه چون وضع مالی عالی داره و اگه میخواد زنش توی اجتماع باشه که من هستم ولی گویا پول و رسمی بودن براشون مهمه

اصلا جواب مثبت نده  بعدم طلا کسی نمیخواد که طرفش نداشته باشه وقتی طرفت داره نباید بگی طلا نمیخ ...

آره عزیزم حرفت رو کاملا قبول دارم. سادگی کردم چون واقعا طلا برام مهم نبود ولی نباید می گفتم و اون سوء استفاده کرد . اما طلا هنوزم برام مهم نیست ولی اینکه اینقد روی کارکردنم مانور میده میترسم ازش درسته اوصاع اقتصادی بد هست و زن باید کار کنه اما این آقا درآمد عالی ای داره و نمیتونم خودمو توجیه کنم بگم دنبال اینه که زنش توی اجتماع باشه چون من خودم دوتا شغل دارم و زیاد توی اجتماع هستم و کارم وجه اجتماعی بالایی داره و دفتر وکالت مستقل دارم و تدریس میکنم اماایشون رسمی بودن براشون مهمه

منم واقعا نمیتونم قول کاررسمی بدم به کسی سختمه چون هیچ چیز معلوم نیست ممکنه رسمی بشم ممکنه نشم حس می ...

اصلا نیازی نیست دختر قول کار کردن بده

مردی که چشمش دنبال پول زنشه بدرد زندگی نمیخوره

حالا بازم فکراتو بکن که بعدا پشیمون نشی

اگه مستقیم تو روت گفته زن کارمند میخوام خب حجت رو تموم کرده.

{ خانم هستم }
اصلا نیازی نیست دختر قول کار کردن بده مردی که چشمش دنبال پول زنشه بدرد زندگی نمیخوره حالا بازم فکر ...

آره اینجوری گفت ولی بازم میخواد بیاد جلو اما من میترسم بعدها مشکل ساز بشه میترسم مدام منو به چشم مصرف کننده نگاه کنه و سرکوفت بشنوم