شیواعزیر مدیر استارتر عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 420 عنوان بچه ها قلیون کشیدم حالم بده 2213 بازدید | 90 پست دوستان حالم بده دو سیب کشیدم چیکار کنم 1399/08/21 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91623 اگه ممکنه هرکس دید برام حمد شفا بخونید مرسی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44063 خرما بخور حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
نيلي عضویت: 1396/06/02 تعداد پست: 13098 هیچییه کم نمک بخورفشارت افتادهپنجره رو هم باز کنهوا بیادیه چایی نبات تونستی بخوریه ربع دبکه خوبی ❤️❤️
fati_1381 عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 4218 دوسیب فوق العاده سنگینه الانم فشارت افتاده یه چیزی بخور فشارت بیاره بالا اگرم ببخشید بالا بیاری زود خوب مبشی باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم