2777
2789
عنوان

درمان کرونا

215 بازدید | 13 پست

سلام...حالتون خوبه

انشالله که هیچکس به کرونا مبتلا نشده باشه

یه مطلبی دیدم گفتم با شما هم به اشتراک بگذارم 

تا خودتون و عزیزانتون از این بلای مهلک در امان بمانید....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به اب سیب بود ک الان پاتولوژی های دنیا جووووونشون در نمیومد برا ساخت واکسن

خودم امتحان نکردم 

ولی اینکه با عسل مخلوط بشه و ریه زیاد درگیر نشده باشه بنظرم موثره

عزیزان دوست منم تجربه دارن شاید به درد کسی خورد بگم براتون

دوست من بدترین نوع کرونا رو داشت خدا سر کسی نیاره ریه هاش 30 درصد درگیر بود و با دستگاه اکسیژن نفس میکشید چون با پدرش تنها زندگی میکرد من میرفتم برای کمک بهش کلی تو نت گشتم بالاخره ی شماره پیدا کردم و با یک دکتر تب سنتی تماس گرفتم گفتش مقداری کندر رو بجوشون تو یه قوری اب و هر 3 ساعت دو سوم لیوان بدم به دوستم من این کارو کردیم گرمشو خورد بالا اورد چون تلخ هست و گرمم که باشه دیگه...تماس گرفتم گفت اشکالی نداره بزار به دمای محیط برسه بده باورتون نمیشه معجزه کرد 10 روز مصرف کرد تا کامل خوب شد براش درست کردم و 4-3ساعت یک بار به اندازه دو سوم لیوان خورد باورم نمیشه جون یکیو نجات دادم خدا قبول کنه خیلی خوشحالم که یکیو از مرگ نجات دادم چون حالش خیلی بد بود

عزیزان دوست منم تجربه دارن شاید به درد کسی خورد بگم براتون دوست من بدترین نوع کرونا رو داشت خدا سر ...

خدا خیرتون بده😍

یکی از اقوام ما هم دمکرده کندر و آویشن خورده خوب شده

خودم امتحان نکردم  ولی اینکه با عسل مخلوط بشه و ریه زیاد درگیر نشده باشه بنظرم موثره

سلام میشه درخواست منو قبول کنید من شما رو از تاپیک محلول مو پیدا کردم سوال دارم 😭😭 چرا هیشکی قبول نمیکنهههههه

خودم امتحان نکردم  ولی اینکه با عسل مخلوط بشه و ریه زیاد درگیر نشده باشه بنظرم موثره

سلام عزیزم ببخشید شما از محلول شیوانا برای موهاتون جواب گرفتید تو را خدا جواب را بدید خیلی مهمه

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش