2777
2789
عنوان

امریکا

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 57 پست
اخه هر چی حساب میکنم اونجا عطرای بهتر و اصلتر هست

اینجثر بخای نگاع کنی اونجا همع چیش بهترع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زعفرون و پسته یا صنایع دستیای لاکشری

هر طور حساب کنی اونجا همه چیز بهترش هست😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ساده اید هااا سرکاریه

حالا بعدا بت ی چیزیو میگم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حالا بعدا بت ی چیزیو میگم

بگوووووو همینجا منم کنجکاو شدم😬

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
برنج ایرانی تودنیا تکه 

آخه برنج ی جوریه برای تولد میدونی😅

به نظرم چیزی که تو امریکا زیاد نباشه، مثلا: صنایع دستی برای خونه ش، قالیچه ی دستباف و...  (که البته همشون پیدا می شه اما معمولا خیلی گرون تر از ایرانه) 

اگر تو شهرشون فروشگاه ایرانی نداره، می تونید کنارش براش چیزای ایرانی مثل زعفرون با کیفیت یا مواد غذایی و حتی هله هوله مثل لواشک بفرستین.

اگر اهل مطالعه ست کتاب های جدید نویسنده های ایرانی که خارج پیدا نمی شه.  

من مامانم قبل کرونا همیشه برام کتاب و خوردنی های مورد علاقه م رو می فرستاد، خیلی خوشحال می شدم! 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

امریکا😁فقط میتونی مقداری از خاک ایران براش پست کنی

چون همه چی بهترینش همونجاس😂

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.