2777
2789

سلام مامانا. کسی امپول پرولوتون برای انقباض و جلوگیری از زایمان زودرس استفاده کرده؟

من تازه رفتم تو ۱۸ هفته، انقباض خفیف و بدون درد دارم.

پارسال هم زایمان زودرس تو ۲۲ هفته داشتم.

دیروز دکترم امپول داد هفته ای یبار،منم زدم ولی هرازگاهی بازم انگار رحمم فشرده میشه.

نگرانم ،کی خوب میشه؟

خدایاشکرت🥰

باید تا اخر بارداری.بزنی.فکر.کنم.خارجیش پیدا کردی یا ایرانی.میزنی؟

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خونریزی داشتم از ماه سوم هماتوم داشتم جفتمم پایین بود منم تا هفته ۳۲ هفته ای یه دونه زدم از وقتی زدم حالم خوب شد خونریزیمم قطع شد

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
به منم داده ولی فقط چون دوقلو باردارم داده من ک انقباض ندارم نمیدونم بزنم یا نه 

حتما بزناااا. خیلی مهمه. کلا واسه جلوگیری از زایمان زودرسه،نگران نباش من یکم تحقیق کردم ضرری نداره

خدایاشکرت🥰
به منم داده ولی فقط چون دوقلو باردارم داده من ک انقباض ندارم نمیدونم بزنم یا نه 

صرری نداره برای بارداری های پرخطر میدن فقط جای بچه رو سفت میکنه شمام چون دوقلویی پرخطر محسوب میشی نگران نباش بزن منم تا ۳۲ هفته زدم

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
من خونریزی داشتم از ماه سوم هماتوم داشتم جفتمم پایین بود منم تا هفته ۳۲ هفته ای یه دونه زدم از وقتی ...

خداروشکر. منم میگم فقط زود این انقباضام قطع شه.

تجربه بدی داشتم،میترسم

خدایاشکرت🥰
فک کنم ایرانیه چون زیاد گرون نشد. روش زده هیدروکسی پروژسترون

اها.میگن خارجیش بهتره اما.منم پیدا نکردم

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
اها.میگن خارجیش بهتره اما.منم پیدا نکردم

اره خیلی سخت پیدا میشه،ما پارسال یکی ب زور گیر آوردیم ۷۵ تومن. قسمت هم نشد بزنم. اون مونده.

کاش دیروز همونو میزدم تا الان تاثیر میذاش

خدایاشکرت🥰
اره خیلی سخت پیدا میشه،ما پارسال یکی ب زور گیر آوردیم ۷۵ تومن. قسمت هم نشد بزنم. اون مونده. کاش دیر ...

من خارجیشم.پرسیدم.این.قیمت نبودا

گرونتر بود؟ من پارسال خریدم

نه ارزونتره این قیمت نیست.و.خارجیه جلدش زرد رنگه روش  نوشته.پرولوتون

نه ارزونتره این قیمت نیست.و.خارجیه جلدش زرد رنگه روش  نوشته.پرولوتون

قیمت ک مونده ب انصاف فروشنده. چون پیدا نمیشد اونایی هم ک داشتن با قیمتای نجومی میفروختن‌.

برا من شیشه ش قهوه ای،هر یدونه ش تو یه جعبه هس

خدایاشکرت🥰