2777
2789
عنوان

رابطه جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 95 پست
یکی بهش بگه وقتی ادای مردیو در میاری و پسربچه ای پس چرا ازدواج کردی

واقعا چرا میان دختر مردمو بدبخت میکنن مارک میچسبونن بهشون واقعا خیلی سخته نمیشه تشخیص داد

من همسرم خیلی خحالتی بود ۳ ماه بودم عقد بودیم ب من دست هم نزده بود من فکر میکردم این مشکلی داره انا بعدش یخش اب شد دیدم نه از همه هم زرنگتره 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پروفی دلم تنگ شد واسه فیلم کره ای اخ یه زمانی چفدر مبدیدم چرا الان دیگ واسم مهم نیست؟ 

من هموزم میبینم اصلا نمیتونم ولش کنم

این پروفم سریال چینیه

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

آیا با چرخه پاسخ جنسی انسان آشنایی دارید؟ چرخه پاسخ جنسی انسان شامل مراحل میل جنسی، برانگیختگی، ارگاسم و فرونشینی است که هر فردی هنگام درگیر شدن در هر نوع فعالیت جنسی آن‌ها را طی می‌کند. در واقع از اولین جرقه‌های جنسی که در ذهن زده شده و علائم جسمانی که به دنبال آن در بدن برانگیخته می‌شود تا رسیدن به مرحله ارگاسم و فرونشینی تحت عنوان چرخه پاسخ جنسی انسان شناخته می‌شود. گاهی مراحل چرخه پاسخ جنسی انسان به طور کامل طی نمی‌شود؛ در واقع یک یا چند مرحله از چرخه پاسخ جنسی مهار می‌شود. در این صورت کژکاری جنسی اتفاق می‌افتد که می‌تواند بر رابطه جنسی بین زوجین و یا رابطه با شریک جنسی تاثیر منفی بگذارد. با آگاهی از این مراحل می‌توانید کیفیت رابطه جنسی خود را ارتقا دهید. برای کسب اطلاع بیشتر در زمینه رابطه جنسی کلیک کنید.