2777
2789
عنوان

غذای نی نی

57 بازدید | 10 پست

مامانای عزیز سلام من به اصرار مادرم از ۴ماهگی تقریبا به دخترم لعاب برنج دادم و بعد کم کم فرنی و حریره الان تو ماه ششم هست و دوهفته ای هست تقربا بهش سوپ میدم نمیدونم یکم عذاب وجدان دارم جرا زود بهش غذا دادم حتی دکترشم گف تا ۶ماهگی بهش غذا نده اما این عذاب وجدان منو ول نمیکنه چیکارکنم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان عذاب وجدان فایده ای نداره ازین به بعد سعی کن با حرف دکترش پیش بری ، حداقل چیزی هم میخای بدی چیزی بده که خاصیت داشته باشه لعاب برنج اخه ؟!

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

نگران نباش 

خیلی از بچه های رفلاکسی از چهار ماهگی غذای کمکی رو شروع میکنن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
پسرمنم نزدیک۷ماهشه از۵ماه ونیم خیلی کم بهش چیزی میدادم ولی خیلی بدغذایه بزورر تو دهنش یه کم میریزم ا ...

شاید دوس نداره یه چیزیو.دختر من تا چند روز اصلا غذاشو نمیخورد تا اینکه فهمیدم هویچ اصلا دوس نداره هویچ رو که حذف کردم خیلی خوب میخوره 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

استارتر من ایران نیستم ...اینجا همه از ۴ ماه غذا رو شروع می‌کنن...

علم مادرت از دکتر به روز تر هست 😄... یه سر به تاپیک hum بزن ... دستورات غذایی نینی .. ایشون هم فرانسه هست و دستور پزشک اینکه از ۴ ماهگی غذا شروع بشه 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
شاید دوس نداره یه چیزیو.دختر من تا چند روز اصلا غذاشو نمیخورد تا اینکه فهمیدم هویچ اصلا دوس نداره هو ...

اصلا دهنشو باز نمیکنه ببینه چه طعمیه.انقد اداواصول درمیارم تابخنده یکم میریزم تو دهنش مجبور میشه قورتش بده.ولی شیرینی جاتم دوس نداره فرنی رو شیرین کنم نمیخوره

اصلا دهنشو باز نمیکنه ببینه چه طعمیه.انقد اداواصول درمیارم تابخنده یکم میریزم تو دهنش مجبور میشه قور ...

تا دو سال که اصلا نباید شکر و عسل بدی ، میوه ها رو امتحان کن اوایل معمولا مقاومت میکنن یکی دو هفته طول میکشه تا عادت کنن