2777
2789
عنوان

دانه بارهنگ برای نوزاد

26733 بازدید | 37 پست

سلام، دخترم ده ماهشه، رفلاکس داره. دانه بارهنگ خوبه؟ همسرم هم رفلاکس معده داره، عطار بهش گفته دانه بارهنگ با عرق نعنا بجوشون خنک بشه عسل قاطی کن بخور. عسل که الان نمیتونم به دخترم بدم ولی به نظرتون عرق نعنا با دانه بارهنگ بدم؟

اینم بگم، دکتر بردم دارو داد خوب شده بود الان اون دارو پیدا نمیشه میخوام اینو امتحان کنم...

به نوزاد هیچی ندید به خدا فقط تو ایرانه از روز تولد به بچه ترنجبین و شیر خشت و ازین چیزا میدن. رفلاکس طبیعیه. بعد شیر دهی ۲۰ دقیقه بزار رو شونت شبا هم شیر یه باز نهایت بده

روانشناسی کودک
به نوزاد هیچی ندید به خدا فقط تو ایرانه از روز تولد به بچه ترنجبین و شیر خشت و ازین چیزا میدن. رفلاک ...

بچشون نوزاد نیس ده ماهشه...تا۲۸روزگی نوزاده استارتر عزیز

لطفا لایکم نکنین..میشه برا حاجتم صلوات بفرستین؟؟..ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نوزاد هیچی ندید به خدا فقط تو ایرانه از روز تولد به بچه ترنجبین و شیر خشت و ازین چیزا میدن. رفلاک ...

عزیزم دیگه نوزاد نیس که. از شش ماهگی همه چی مجازه به جز عسل و سفیده تخم مرغ.😑 از نه ماهگی هم که دیگه همممه چی مجازه. بعدشم... رفلاکس مساله طبیعی نیس وقتی نمیدونی رفلاکس چیه. بچه نمیتونه شیر بخوره، غذا بخوره، شبا چندین بار از رفلاکس با گریه بیدار میشه. اگه درمان نشه تا پنج سالگی نمیتونه غذا بخوره رشد نمیکنه. مجبور نیستی نظر بدی.

عزیزم دیگه نوزاد نیس که. از شش ماهگی همه چی مجازه به جز عسل و سفیده تخم مرغ.😑 از نه ماهگی هم که دیگ ...

من فک کردم نوزاده عزیزم. در ضمن کودکه نوزاد نیست اما میدونی که خطرناک ترین سم ها از گیاهانه .میدونی که رفلاکس بعد از ۶ ماهگی اکثرا از تغذیه شیر دهی نامناسبه. ینی شبا خوابیده تو خواب شیر خوردن. با هر گریه و نق زدن سینه یا شیشه تو دهن گزاشتن و شیر دهی شب بعد از ۶ ماهگی ادامه داشتن. نخوابوندن نوزاد با زاویه و نگه نداشتن روی شونه یا تو بغل بعد از شیر دهی

روانشناسی کودک
عزیزم دیگه نوزاد نیس که. از شش ماهگی همه چی مجازه به جز عسل و سفیده تخم مرغ.😑 از نه ماهگی هم که دیگ ...

واقعاااا...دختر منم همینه وزن نمیگیره نکتونه شیر بخوره گریه م میگیره

عزیزم رفلاکس بچت خوب شد میشه ب منم‌کمک کنی 

سلام، شرمنده دیر به دیر میام اینجا الان دیدم.

نه هنوز، هجده ماهشه، دو سه تا دکتر بردم گفتن تا دوسالگی خوب میشه، بعضی بچها زودتر... ولی فعلا که درگیرشیم و هر روز دارو میدم بهش. دو روز ندم رفلاکسش بر میگرده. تا وقتی دارو میخوره خوبه.

عزیزم رفلاکس بچت خوب شد میشه ب منم‌کمک کنی 

اول از همه این که به تغذیه خودتون دقت کنید. غذا های ادویه دار و تند ممنوع. ماست و دوغ و شیر محلی ممنوع و حتی پاستوریزه اگه ترش باشه نخورید. آجیل زیادیش ممنوعه. برای بچه هم باید دقت کنید ببینید چیا ضرر داره. مثلا این که به اونم غذا های ادویه دار ندین اصلا. غذای سرخ شده رفلاکس شدید میاره... موقع خواب تا دو سالگی نباید بالش گذاشت ولی بهتره تشکش شیب دار باشه. و بهترین کار اینه که حتما حتما یه پزشک متخصص ببینه. 

بدون دارو بچه خیییلی اذیت میشه. دختر من گاها طوری میشد که شیر هم نمیخورد. راستی اگه شیر خشک میدین به دکتر اطلاع بدین شیر مخصوص بچه های رفلاکسی میده اونم خیلی تاثیر داره. البته دختر من شیر مادر میخوره، از دوستان بهم گفتن که شیر خشک مخصوص داره که خوبه.

ایشالا که کوچولوی شما هم هرچه زودتر حالش خوب میشه🌹 بازم ببخشید دیر دیدم پیامتونو❤