کسی هست؟بیاد باهم رقابت کنیم،من115کیلو ام میخوام بشم 60کیلو،میخواستم اسلیو کنم باز گفتم برای آخرین بار سعی کنم با رژیم و ورزش کم کنم اگه نشد برم عمل،اگه کسی هست اضافه وزنش زیاد باشه بیاد از امروز باهم شروع کنیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط ورزش ورزیم بستگی ب خودت داره چ قدرهمت کنی اگه بخوای نصفه رهاش کنی بیخیال شو
اولش که همیشه آدم با انگیزه شروع میکنه و میگه این دفعه دیگه میترکونم و فلان ولی من با کسی دعوام بشه مخصوصا شوهرم پرخوری عصبی میگیرم اشک میریزم و میخورم،اینو اگه حلش کنم میتونم تا آخرش ادامه بدم
وزن هدفت رو کوتاه کوتاه کن مثلا الان هدفت رو ۱۰۰ بگیر و اگر تحت نظر یه دکتر باشی راحت تر میای پایین من تقریبا همه دکترای تهران رو امتحان کردم ولی با دکتر شکوه فر خیلی راحت تر بودم اگر تهرانی سرچ کن الان نمیدونم اصلا هست یا نه
اولش که همیشه آدم با انگیزه شروع میکنه و میگه این دفعه دیگه میترکونم و فلان ولی من با کسی دعوام بشه ...
خوب فقط ک غدانیست اب ومیوه هم هست ی گروه هست توی تلگرام ی پزشک تغذیه داره ک برای رضای خدارزیم میزاره رزیماش مجانیه فقط برای کسایی ک بخان وزن کم کنن هرده روزم وزن کشیه هرروزم رزیم فردارومیزاره