2777
2789
عنوان

من در حق شوهرم بدی می. کنم.

572 بازدید | 16 پست

الان شوهرم رو ب روم داره کارش رو انجام میده.. ب لحظه نگاهش کردم حس کردم چقدر بدم من... ب نظر شما من بدم... بیایین ک. بگم 

اول اینکه خانوده شوهرم خیلی با من بدن.. خیلی بی ادبی و بی احترامی می کنن. 

دوم اینکه من حسودم 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

سوم من از شوهرم توقع دارم از من دفاع کنه و. وقتی اونا با من بدرفتاری می کنن شوهرم ناراحت بشه و ی جوری بهشون بفهمونه باید احترام منو نگه دارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا همیشه دنبال اخاذی از شوهر منن.. حتی خیلی وقتا پول غذامون رو نداشتیم اما شوهرم ب اونا ک وضع شون هم از ما خیلی خیلی بهتر کمک. مالی می. کنه 

ولی شوهرم اصلا بدی اونا رو نمی بینه و از من هم. توقع گذشت هنیگشمی داره... تقریبا می. تونم بگم هفتاد درصد ر خواسته هام رو برآورده می کنه.. ب خانوده م نود درصد احترام میزاره و. البته خانوده م هم باهاش خوب رفتار می کنن.. ولی من از خانوداه ش بخاطر کارهاشون بدم میاد.. دلم میخواد شوهرم طرف من باشه اما نیست.. میگه مادرمه خواهرمه نمیتونم بهشون چیزی بگم.. جلوی اونا بی عرضه ست اما گاهی از من بخاطر رفنارهاشون تو خلوت خودمون عذرخواهی می کنه.. من ته دلم میخوام شوهرم ازشون دور باشه.. من آدم بدی هستم؟؟؟ 

زورم. می گیره شوهرم اونا رو تحویل بگیره... میگم. کاش از هم دور شن.. دلم نمیخواد شوهرم زود ب زود ب اونا سر بزنه.. دلم نمیخواد محبت کنه بهشون... خیلی خوشم میاد اونا رو محل نده... هرکاری می کنم ک اونا رو از هم دور کنم... من بدم؟؟ 

بد نیستی ولی توقع بیجا داری.ببین اگرداداش خودت بود چطور دوست داشتی.

من شوهرم اول باباش را دوست داره بعد من ولی من اصلا ناراحت نمیشم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

شوهرت را درک کن.تو چه احساسی به پدر مادر وخواهرت داری اون هم ادمه همین احساسها را داره عزیزم.زیادتوجه نکن که اذیت بشی.شوهرت اخرش مال تویه وبه تو از همه نزدیکتر و بیشتر وقتش با توئه دیگه چی میخوای

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

همینکه تو خلوتتون ازت عذرخواهی میکنه و قبول داره که بهت بدی شده برو خدارو شکر کن،به خانوادش گیر نده بزار ارتباطشو داشته باشه ولی با محبت بیشتر و بیشتر جدب خودت کنش،،،تمام

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...