2777
2789
 😂😂😂😂 دمت گرم 😂😂 من هر چی شوهرمو دندون میگیرم اصلا دردش نمیاد خیلی پوست کلفته 😂

من دندونام اصلا قیافه ش تیز نیس 

اول عقدمون گفتم گازه میگیرم 

خندید 

خودش دستش رو داد تو دهنم 

یه گازی گرفتم که تا چن ماه ردش هنوز سیاه بود 🤣🤣🤣

من دوتا داداش بزرگ‌تر از خودم دارم 

تنها وسیله ی دفاعیم همینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کتک کاری نداشتیم شوخی‌میکنیم البته من میزنم نه اون به شوخی زایمان دومم هم نمیدونم چرا عصبی شده بودم چند ماه بی حوصله وغر غرو شوهرمم خیلی اذیت میکرد یه روز داشتیم چای میخوردیم هی اذیت میکرد منم لیوان چای وزدم تو دیوار 🙈🙈🙈🙈 کاشی بود لیوانه پودر شد وشوهرم شوکه شد  باز یکبار اذیت میکرد حوصله نداشتم  قاطی کردم پارچ آب تگری ریختم رو سرش. وای 😑😑😑😑عصبی شد قهر کرد رفت چند دقیقه بعد برگشت عذر خواهی کرد  ولی اذیت که میکنه خداییش خیلی بد الان بچهام بزرگ شدن طرفداری منو میکنن نیشگون میگیره یا دستمو میپیچونه یا دوطرف لپمو ایقد فشار میده فکم درد میگیره واقعا بعصی وقتا اشکم در میاد 

خوش به حالت دندون های من تیز نیستن 😂😂😂

نقطه ضعفش رو پیدا کن 

مثلا من شوهرم از اینکه به پهلو هاش دست بزنم وحشتناک بدش میاد 

اون کارم جواب میده

ببین مثلا شوهرت قلقلکیه یا مولا بعضیا بدشون میاد دستت رو بکنی تو موهاشو 

من خودم قلقلکی ام اون نقطه صعف نداره 😕 

حتما داره

به رو خودش نمیاره 

مردا همشون اینجوری ان 

اولشون میگن من حساس نیستم به هیچی 

همین شوهر خودم 

بعدش کم کم حساسیت هاش و نقطه ضعفاش  رو شد