2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همون سایت و آدرس زدم من هرکار میکنم نمیتونم موقع تدریس آنلاین بشم یعنی نمیاد چ برنامه های لازمه

هیچی

مثلا میزنه 6 کلاس داری 6 برو سایت بعد میزنه پیوستن ب کلاس اونو بزن

بعد بزن open in browser 

بعد اگ کلاس شروع شده باشه وارد کلاس میشی اگه ن ک منتظر میمونی دوباره چک میکنی🧡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

هیچی مثلا میزنه 6 کلاس داری 6 برو سایت بعد میزنه پیوستن ب کلاس اونو بزن بعد بزن open in browser&nb ...

مرسی عزیزم 

بعد اگه بخوام بعدا فیلم یا صوت ببینم چیکار کنم میزنم دانلود هرقسمت و بعد که بعدی و می زنم میاره همون قسمت قبلی و ک دانلود کردم اصلا ی مدلین

مرسی عزیزم  بعد اگه بخوام بعدا فیلم یا صوت ببینم چیکار کنم میزنم دانلود هرقسمت و بعد که بعدی و ...

دوباره وارد همون قسم شو

زیر قسمت پیوستن ب کلاس نوشته فایلهای قسمت های قبلی

قسمت 1 2 3 مینویسه

خواهش میکنم عزیزم🧡

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

دوباره وارد همون قسم شو زیر قسمت پیوستن ب کلاس نوشته فایلهای قسمت های قبلی قسمت 1 2 3 مینویسه خوا ...

آره همونجارو میگم  ولی مشاهده که هرچی میزنم نمیاره 

دانلود میزنم هر قسمت و اولی که دانلود میشه دومی و میزنم دوباره میگه قبلا دانلود کردید یعنی قبلیه همونه 

آره همونجارو میگم  ولی مشاهده که هرچی میزنم نمیاره  دانلود میزنم هر قسمت و اولی که دانلود ...

مشاهده رو نزن

دانلود رو بزن

ی قسمت رو دان کردی برو اسمشو عوض کن مثلا بزن درس فلانچی 1 بعدی فلانچی 2 اینجوری

آهان دستت درد نکنه خیلی لطف کردی موووفق باشی ⁦❤️⁩

فدات

همچنین💋🧡🍊