2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم به شوخی زدما ولی یه بار به شوخی انقد محکم زدم طفلی شوورم گف دلت میاد دیگه لابد

ولی بوخودا دسته خودم نبود
زندگی زیباست.........[smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm81.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm79.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
مورد اول ک هیچی

مورد دوم هم اول کتک نبودا . از پشت موتور در حال حرکت کشیدمش پایین خورد زمین با پا زدم تو سینش .

مورد اتوبوسم داشت نزدیک میشد ب من جهت حفظ اینکه دست اون ب من نخوره زدمش !!!
فروشگاه لباس زیر ماهتیسا http://mahtisa.com
نه ما هشت سال و اندی دوستیم
من اولا زیاد ازش خوشم نمیومد.. یک سال و چند ماهم طول کشید بهش جواب مثبت بدم و دوست شم.. انقدر که گیر بود.. تا چند ماه بعد دوستیمون به اسم فامیل صداش میکردم.. براش یه سری قوانین گذاشته بودم به اسم قوانین یاسای 2
همون اولا یه بار خوابوندم تو گوشش البته به شوخی
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)