2777
2789

عزيزم امکان بیرون رفتن نیست... اما شما رو به قبله واستا با نیت قلبیت و دل شکسته ات اول امام رضا ع ب پسرشون امام جواد ع قسمت بده بعد حاجتت رو بخواه و سلام بده... ایشون اونقدر نفیس النفوس هستن کی بی جواب نذارند... انشاالله ضامن حاجات شما بشن.. التماس دعا دارم.. حاجتتون روا دوستم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمتو بگو، اگر رد شدم و قابل بودم ، دعات می کنم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

عزيزم امکان بیرون رفتن نیست... اما شما رو به قبله واستا با نیت قلبیت و دل شکسته ات اول امام رضا ع ب ...

ممنونم شماهم برام دعا کنین من به زبون شما گناه نکردم دعا کن مادر بشم امام رضا یه بچه سالم بهم هدیه بده

ممنونم.. ستاره

حتما عزیزم ، یادم می مونه🌹🌹

این شماره حرم، میتونی زنگ بزنی خودتم با آقا حرف بزنی ، وصل میشه به روضه منوره

۴۸۸۸۸، اولش ۳ بذار

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

حتما عزیزم ، یادم می مونه🌹🌹 این شماره حرم، میتونی زنگ بزنی خودتم با آقا حرف بزنی ، وصل میشه به رو ...

ممنونم ولی هروقت صحن امام رضا رو میبینم یا تلویزیون نشون میده اصلن نمیتونم اون دقیقه حرف بزنم فقط بعض و گریه میکنم 😔

ممنونم ولی هروقت صحن امام رضا رو میبینم یا تلویزیون نشون میده اصلن نمیتونم اون دقیقه حرف بزنم فقط بع ...

الهی بگردم..🥺

من از  روبروی خیابان حرم گذر می کنم معمولا، این دفعه حتما یادت می کنم.. چون تا ۱۰ روز دیگه نمیتونم برم حرم،ان شاءالله حرم رفتم،برات دعا می کنم.. اگر قابل باشم

الهی بگردم..🥺 من از  روبروی خیابان حرم گذر می کنم معمولا، این دفعه حتما یادو می کنم.. چون تا ...

خیلی ممنونم یه دنیا ممنونم انشالله اجرتون با خدا آقام امام رضا ممنونم 

انشالله امام رضا یه نی نی سالم و صالح بهتون هدیه بده از ته دلم برات دعا میکنم انشالله حاجت روا بشی خ ...

ممنونم عزیز،،قربونت برم، الهی به دعای خیر شما عزیزم.. ان شاءالله..

امیدوارم دعات در حق خودت هم اجابت شه و بزووودی خدا بهت فرزند سالم و اهل صالحی هدیه بده،، ان شاءالله