2777
2789
عنوان

یبوست و خونریزی.

609 بازدید | 74 پست

راه حلی دارید ک بهتر بشم . دارم زجر میکشم از درد زایمان برام سخت تره.سی چهل روزه اینطوری شدم دیگه جون ندارم 😭😭😭😭

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔

انجير و لواشك و الوچه و الو جنگلي و اب و اينا زياد بخور...

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن زيتون بخور 

سبزيجات و اينا زياد بخور 

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

سلام دوست گلم اول یبوستت درمان کن ناشتایی یه حبه سیر با آب ولرم بعداز نیم ساعت صبحونه بخور بعدش پماد بگیر بزن ب زخمت انجیر بخور هویج آب پز دمنوش گل محمدی شیاف بیزاکودیل بزن زود نزن پماد حتما بخر بزن بعداز اجابت مزاج خاک شیر بااب گرم بخور دمنوش گل محمدی........ولی حبه سیر با آب قورت بده نصفش کن حتما جواب میگیری ان شاله خوب میشی میدونی اجرگرم کن حوله بزار روش بشین

مایعات زیاد خاک شیر  الو  انجیر خشک  میوه و سبزیجات فراوون

خاکشیر برای من برعکس عمل میکنه. اینا هم میخورم ولی زخمم خوب نمیشه جای بخیه هامم تمام درد میکنه دلم میخوام فریاد بزنم از درد 

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔