2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم از زمانی ک ازدواج کردم جوش میزدم هرچی دکترو دارو راکوتانم موقتی بود .الان شروکرده به زیرپوستی😔

صبحا ناشتا اب جوشیده ولرم با خاکشیر میخورم یه جلسه زالو انداختم خوب بود بااین هفته میرفتم طرفو کرونا گرفتمه 🙄الانم زرچوبه ابلیمو ماست  ارد نخودچیگذاشتم برا لکاشون😭

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
منم پوست صاف میخوام😓

صاف میشه دیگه 

دیدی یه جایی از بدنت زخم میشه هی سیخ می‌کنی دوباره تازه میشه زخمت 

جوش هم اینجوریه 

دست نزن اصلا 

فقط برو داروخونه یک صابون و مرطوب کننده مخصوص پوستت بگیر 

دقیقا منم از زمانی ک ازدواج کردم جوش میزدم هرچی دکترو دارو راکوتانم موقتی بود .الان شروکرده به زیرپو ...

قبل از ازدواج خیلی پوستم خوب بود دقیقا از زمانیکه محرک جنسیم شروع شد این ریختی شدم

قبل از ازدواج خیلی پوستم خوب بود دقیقا از زمانیکه محرک جنسیم شروع شد این ریختی شدم

دقیقا منم همینطوربودم

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.