2777
2789
عنوان

نمیخوام وقتی ک شوهرم میاد من ....

310 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

قراره شوهرم بعد ی مدت ک بخاطر شرایط کارش ی شهر دیگه بود بیاد

ی هفته بمونه و بره دوباره

منم تقریبا موقع اومدنش پریود میشم و بعد رفتنش پاک میشم😥😲

😤

نمیخام این اتفاق بیوفته

الان ۸روزه پاک شدم و یا اینکه پریودم یکم بهم ریخته اما  تقریبا بعد ۲۰روز پاکی پری میشم

چیکار کنم ک پریودم ی هفته عقب یا جلو بیوفته

اتفاقی رازیانه خوردم اون فقط ی روز خونریزی اورد و پری نشدم

راه های دیگه چی هست؟؟؟

خب چه ایرادی داره مگه 😐

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونی

الان دو هزاریم افتاد شت 😐😂

زندگی مشترک هم این دردا رو داره خداروشکر که فعلا نامزدیم شت 😑😂

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬
جدی میگی؟؟؟ ال دی واقعا میتونم بخورم؟؟ اخه انگار از روز ۵پری باید بخوری واسه من ۸_۹روز گذشته

میتونی عزیزم بخوری.بچه ت شیش ماه بزرگتر باشه.

مشکل ال دی فقط اینه شیرو کم میکنه.بعدش اشکال نداره بخور یکی دو روز قبل رفتن شوهرت قطعش کن .چون سه روزی تقریبا از قطع کردنش بگذره پریود میشی

میتونی عزیزم بخوری.بچه ت شیش ماه بزرگتر باشه. مشکل ال دی فقط اینه شیرو کم میکنه.بعدش اشکال نداره بخ ...

واااقعا مررررسی 

پس میتونم از الان بخورم؟؟

یا میتونم چند روز دیگه شروع کنم نزدیک ب اومدن شوهرم؟؟

واااقعا مررررسی  پس میتونم از الان بخورم؟؟ یا میتونم چند روز دیگه شروع کنم نزدیک ب اومدن شوهر ...

از الان میتونی بخوری، ولی فقط همه بسته قرص رو بخور ، یعنی تا روز ۲۱ ام ادامه بده، حتی اگه شوهرت دوباره رفت و قرصها تموم نشده بود ، شما تا اخرش بخور . چون اگه نصفه بخوری ، بعدش که پریود شدی ، خیلی سخت و پر درد پریود میشی ، ولی اگه قرص رو کامل بخوری، پریودیت راحت تره ، چون شما زمان پریود رو دست کاری کردی 

خدایا شکرت.
از الان میتونی بخوری، ولی فقط همه بسته قرص رو بخور ، یعنی تا روز ۲۱ ام ادامه بده، حتی اگه شوهرت دوبا ...

ممنون از راهنمایی شما

میتونم چند روز دیگه مثلا هفته بعد شروع کنم یا حتما باید از الان باشه؟؟

ممنون از راهنمایی شما میتونم چند روز دیگه مثلا هفته بعد شروع کنم یا حتما باید از الان باشه؟؟

حدود یک هفته ، ده روز قبل ازپریودیت شروع کن ، تا ۲۱ روز کامل ، که شوهرت رفت ۲ ، ۳ تا قرصت مونده باشع .

خدایا شکرت.
حدود یک هفته ، ده روز قبل ازپریودیت شروع کن ، تا ۲۱ روز کامل ، که شوهرت رفت ۲ ، ۳ تا قرصت مونده باشع ...

ببخشید سوالای من زیاد شد

من چون شیر میدم  بچم ۱۱ماهه

ال دی بخورم یا یاسیمین و ... قرصای دیگه؟؟

البته ال دی در دسترسمه

ولی اینکه میگن شیرو کم میکنه ام یکم نگرانم میکنه ..با ی بار مصرفم شیر کم میشه؟؟

ای خدا زنا چقد بیچارن