2777
2789

عدسی 

سوپ 

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان بزرگ من یه چیزی درست می کنه که اگر مریضی کیل نداره بتونه راحت بخوره

ماهیچه رو کاملا طعم داره می کنم و میزاره حدود 6 ساعت تو بخار پز کامل عصاره گوشت میره تو اون آب و اون آب رو میده به مریض 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
مامان بزرگ من یه چیزی درست می کنه که اگر مریضی کیل نداره بتونه راحت بخوره ماهیچه رو کاملا طعم داره ...

اهان خیلیم خوب☺️❤️

خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...
بستگی به ذائقه ی بیمار داره هویج، کلم بروکلی، سبزی جعفری و شوید، قارچ، پیاز

مرسی گلم🌹

اهان خیلیم خوب☺️❤️

کیل نه ببخشید میل 😅

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

سوپ بلدرچین یا بوقلمون یا ماهیچه براش درست کن میتونی گوشت بدون چربی رو حسابی خوردش کنی با یکم پیاز ویکم نعناع خشک بعدش نصف استکان آب بریز روش تو شیشه در فلزی بزارش داخل کتری پر آب بزارش رو گاز چند ساعت بجوشه شیره گوشت حسابی در میاد بده بخوره

سوپ بلدرچین یا بوقلمون یا ماهیچه براش درست کن میتونی گوشت بدون چربی رو حسابی خوردش کنی با یکم پیاز و ...

اره بلدرچین و بوقلمونم عالیه

پای مرغم خوبه