2777
2789

اگ تایپک قبلمو بخونید متوجه میشین دگ از دست شوهرم خسته شدم ۳ ساله روزمزدی کار میکنه یا نمیکنه پدرش خوردخوراک میده ن اجاره میده اقا ن چیزی ن پس انداز فقط با فروش طلا و یکم از پس اندازش ۱۳۵ تومن دادیم نیسان ثبت نام کردیم اونم پارسال بهمن ماه ک هنوزم نیومده 

اقا منو میبره مغازه ی بافت ۱۸۰ تومنی نمیتونه بخره غرورم شکست واقعا اگ نداری از اول نبر خب

چیکار کنم واقعا دارم دیونه میشم میخام برم خونه بابام تا کار درست حسابی پیدا نکرده و رو پای خودش وای نسه برنگردم ولی پدرمم همچین پشتم نیس چون همشون ازش خسته شدن میگه بیخیال باش خودش درست میشه همش میگ بی ابرویی نکن بساز اه خسته شدم

مقصر خانوادش هستن که هوای جیبشو دارن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برنامه ی ایتا رو روی گوشیت نصب کن و وارد کانال @hamsaranekhoub بشو، بهت قول میدم به مراتب از نظراتی که اینجا دریافت میکنی مفیدتره

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
چندسالشه؟ از اول چیکاره بود ک ازدواج کردید؟ با نیسان میخواد کارکنه؟

اول ازدواج شغل ازاد بود بساطی بود تو راه بابلسر و رامسر اینا درامدش عالی بود تاااا ۶ ماه بعد عروسی کلا روزمزدی کار کرد الانم ک هرچی کار کنه خرج قلیان خودش و تیپشه از این میسوزم