2777
2789
عنوان

عمل بینی سرافراز

| مشاهده متن کامل بحث + 29695 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سربالا پسرونه میشد؟😂😂😂

ن ببین منظورم دماغایی که صاف میکنه بدون هیچ حالتی

💎𝑫𝒐𝒏'𝒕 𝒘𝒂𝒊𝒕, 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒈𝒐𝒆𝒔 𝒇𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒌.
خیلی از دکترای دگ ک کارشونم خوبه دست ب دماغایی ک دکتر دگ عمل کردن نمیزنن

اره خب چرا نمیری دکترخودت؟

حبیب سهرابی خدا زلیلش کنه فقط انگار کور بودم ندیدم کاراشو

چقد ازت برد مشکل دماغت چیه؟

من خودم پیشش عمل کردم این ۴ماهه

عه😍😍خب ب سلامتی عزیزم راضی بودی ازش؟تاییدش میکنی کارشو؟

هزینه چقد شد؟

و اینکه رفتی پیشش چقد بعدش نوبت عمل زد واست؟

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
عه😍😍خب ب سلامتی عزیزم راضی بودی ازش؟تاییدش میکنی کارشو؟ هزینه چقد شد؟ و اینکه رفتی پیشش چقد بعدش ...

خیلییی خوبه کارش من برج ۲ عمل کردم عکس ازمایش ک نوشت رفتم انجام دادم بردم پیشش دوروز بعدش رفتم بیمارستان وهزینش ۱۰ الان شده ۱۱

خیلییی خوبه کارش من برج ۲ عمل کردم عکس ازمایش ک نوشت رفتم انجام دادم بردم پیشش دوروز بعدش رفتم بیمار ...

چ خوب 😍ب سلامتی عزیزم 

ولی هزینش زیاده😥

دکتر قاضی پور رو نمیشناسی؟

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
چ خوب 😍ب سلامتی عزیزم  ولی هزینش زیاده😥 دکتر قاضی پور رو نمیشناسی؟

اره میشناسم عمم عمل کرد پیشش ولی بعد ۲سال دماغش برگشت  هزینش هم از سرافراز کمترنیس 

اره میشناسم عمم عمل کرد پیشش ولی بعد ۲سال دماغش برگشت  هزینش هم از سرافراز کمترنیس

عههههه☹😑

مرسی عزیزم ک ب سوالام جواب دادی 

ان شاالله به خوشی از بینی جدیدت استفاده کنی 😍🤣❤

چ خوب 😍ب سلامتی عزیزم  ولی هزینش زیاده😥 دکتر قاضی پور رو نمیشناسی؟

عزیزم بلاخره دماغه مو که نیس کوتاه کنی از مدلش خوشت نیاد بگی بلند میشه باید جاخوب بری جاهایی که قیمتش کمه اصلا نرو که ب ضررته همش

عههههه☹😑 مرسی عزیزم ک ب سوالام جواب دادی  ان شاالله به خوشی از بینی جدیدت استفاده کنی 😍🤣❤

😂😂😂❤فدات 

میخای عمل کنی

اهوازی؟