الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه😍😍خب ب سلامتی عزیزم راضی بودی ازش؟تاییدش میکنی کارشو؟
هزینه چقد شد؟
و اینکه رفتی پیشش چقد بعدش نوبت عمل زد واست؟
میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمیافتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن میشود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
خیلییی خوبه کارش من برج ۲ عمل کردم عکس ازمایش ک نوشت رفتم انجام دادم بردم پیشش دوروز بعدش رفتم بیمار ...
چ خوب 😍ب سلامتی عزیزم
ولی هزینش زیاده😥
دکتر قاضی پور رو نمیشناسی؟
میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمیافتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن میشود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
اره میشناسم عمم عمل کرد پیشش ولی بعد ۲سال دماغش برگشت هزینش هم از سرافراز کمترنیس
عههههه☹😑
مرسی عزیزم ک ب سوالام جواب دادی
ان شاالله به خوشی از بینی جدیدت استفاده کنی 😍🤣❤