2777
2789
عنوان

مادر شوهرم چپ کرد

253 بازدید | 14 پست

چون مامان‌بزرگم فوت کردن گفتم نمیام عقد برادرشوهرم گفت نه بیا هرچی لباس میخای برات میخرم اگه میخای موهاتو رنگ کنی من میبرمت گفتم باشه بعد الان میگه نمیخرم امروز بم میگه ها چکار کردی لباس گیرت نیومد برو بگرد ببین کسی لباسی نداره

خیلی ناراحت شدم خیییلی این یه ساله عروسشم نه عیدی نه چیزی نه لباسی هیچی برام نخریدن بااینکه وضع مالیه شوهرم بده

حالا چکار کنم من؟ 

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 
خب نرو

حرف درمیارن

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه به احترام مادر بزرگت نبود ك نميخواسي بري عروسي؟

چيشد وا دادي باز😕

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به راحتی نرووو

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

مگه وظیفه مادر شوهره لباس بگیره برا شما؟ بعدم سر تصمیمت وامیستادی تا گفته من میگیرم گفتی باشه میام 😐

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
مگه به احترام مادر بزرگت نبود ك نميخواسي بري عروسي؟ چيشد وا دادي باز😕

چهلمش گذشت عزیزم

رک بهش بگو شوهرم پول نداره بخرم تو این ک رونایی هم لباس از کسی نمیگیرم.اصلا دوسندارم لباس کسیو بگیرم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چرا به کسی که توانایی مالی ازدواج نداشته بله گفتی؟

مادرشوهر وظیفه ای نداره از همسرت بخواه

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.

گدا گشنه اس مث مادر شوهر من منم یه موقع دقیقا حال ترو داشتم خیلی درکت میکنم . ولی الان یکم بهترم دیگه هیچی ازش انتظار ندارم . برا منم هیچی هیچ وقت نگرته حتی تو عقد و عروسی لباس نگرفت واسم 

ارزو کن شاید بزرگترین ارزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد ........ادمی تا ادم نبیند کی ادم شود  ............  در چراغ روغن نباشد کی روشن شود ............ من پیر سایتم نه تازه وارد   
گدا گشنه اس مث مادر شوهر من منم یه موقع دقیقا حال ترو داشتم خیلی درکت میکنم . ولی الان یکم بهترم دیگ ...

خیلی خسیسه