رفتم پیش دکترم بهش گفتم میگن امپول مثبت میکنه بیبیو گفت ره گفتم تا چند روزه اثرش گفت ۲ روز گفتم ۱۲ روز گذشته مثبتم گفت تا شنبه اگ پری نشی ازمایش بدی بارداری😍😍😍
ارزو کن شاید بزرگترین ارزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد ........ادمی تا ادم نبیند کی ادم شود ............ در چراغ روغن نباشد کی روشن شود ............ من پیر سایتم نه تازه وارد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا من دل شکسته هم دعا کن باش عزیزم ان شالله سالم بغلش بگیری
ارزو کن شاید بزرگترین ارزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد ........ادمی تا ادم نبیند کی ادم شود ............ در چراغ روغن نباشد کی روشن شود ............ من پیر سایتم نه تازه وارد