2777
2789

اونایی ک عروسی گرفتید مهمونی رفتید رعایت نکردید خدا جونتونو بگیره من با ی بچه تو شکمم کرونا گرفتم بخاطر ی عده احمق زبون نفهم الهی ک همین بلا سرتون بیاد من پامم از در بیرون نذاشتم خدا لعنتتون کنه سر بچه تو بیاره دارم میرم بیمارستان معلوم نیس چی ب سرم بیاد من حتی عروسی هم نگرفتم بخاطر هم نوع های خودم خدا از کمرتون بزنه😭😭😭😭😭😭

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر نفرین کردی

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

نفرین نکن اگه جایی نمیرفتی که نمیگرفتی؟؟؟؟

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

اینقدر بقیه نفرین میگنی وقتی بیرون نرقتی چطوری گرفتی امده دم خونت ؟؟

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

عزیزم ایشالا زود خوب میشی ...اره واقعا بی فکرن همه ...اما تو بارداری هیچوقت نفرین نکن مامان بزرگم میگفت چوب دوسر سوزه خدای نکرده دامن خودتو میگیره

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉