2777
2789

سلام . بچه ها اگه پایه هستید . اینجا رژیم بگیریم و فعالیت های روزانه امونو بهم بگیم .با انگیزه باهم پیش بریم

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افرررین😍🙏

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا

وزن ۸۰ تا ۱۰۰ فقط

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا

*ناشتا 2قاشق سرکه ی سیب+یک قاشق تخم شربتی+ آب ولرم

*صبحانه :

یک کف  دست  با احتساب انگشتان نان سنگک یا بربری +یک عددگردو+یک قوطی کبریت پنیر کم چرب+یک استکان شیر کم چرب

*۱۵دقیقه بعد ناهر یک لیوان اب ولرم +زیره یا زنجبیل

تذکر: در طول روز اب ولرم زیاد مصرف شود

*میان وعده : ۴قاشق عدسی یا  +۱عدد میوه انتخابی  غیر از موز

*ناهار۱:

۶قاشق برنج بدون روغن بدون نمک+ ۶قاشق انواع خورشت کم روغن_میرزاقاسمی و ترش تره ۲قاشق_ماکارانی یک لیوان سرخالی کم چرب _(بادمجان و گوجه سرخ شده ممنوع)_ماهی ترجیحا به صورت کبابی یک _از گوشت خورش یک قوطی کبریت_از مرغ خورشت ترجیحا سینه یا فیله دو قوطی کبریت_کباب گوشت و مرغ۵ تیکه متوسط+سبزیجات(الزامی)+یک قاشق روغن زیتون +یک عدد سیر خام+گوجه+خیار(کاهو کلم آزاد)

*ده دقیقه بعد از ناهار:یک لیوان اب ولرم +سرکه ی سیب ۲قاشق+۱قاشق تخم شربتی

*میان وعده:

۲واحد میوه (معیار اندازه گیری میوه رو از گوگل میتونید سرچ کنید که هر یک واحد میوه خاص چند عدد هست)

یا ۵۰گرم  سیب زمینی پخته +۲عدد سفیده ی تخم مرغ+یک بشقاب سالاد فصل بدون طعم دهنده

*نیم ساعت بعد میان وعده یک لیوان چای سبز+یک عدد خرما

*وعده ی شام:

یک کف دست نان بربری یا سنگک +۲قاشق املت _۲قاشق سالاد الویه_سوپ و اش یک ملاقه سرخالی-ماکارانی یک و نیم کفگیر کفگیر_عدسی ۵ قاشق بدون اب +کباب ها همانند ناهار (ماکارانی_سوپ_عدسی_اش:نان ممنوع)+یک قاشق روغن زیتون +سبزیجات آزاد+یک عدد سیر خام

#موقع  خواب

یک استکان شیر کم چرب.

**موفق باشید**

لایک لطفا.

عضویتم مبارک...خودم میدونم بزرگوار...ولی شما هم بدون ک کاربر قدیمی هستم(کلانتر-سایت)...از گرونی و اوضاع نابسامان مملکت انتقاد کردم،تعلیقم کردن...خدا رو شکر ک با ترکیدن من،همه چیز سر و سامون گرفت و اوضاع گل و بلبل شد.نگو کلید حل همه ی مشکلات دست منه بی عرضه ی بی تدبیر خرفت بوده و خودم خبر نداشتم.
مگه با بامداد نیستی

خیر . ما فقط اونایی که ۸۰تا۱۰۰هستن میخوایم باهم رژیم بگیریم

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
یه رژیم میزارک براتون برام دعا کنید لطفا از ته دلتون  خودم هزینه دادم ولی میزارم یه صلوات برام ...

بگو عزیزم