2777
2789

ما خودمون زیاد مذهبی نیستیم مادرم و خواهرم چادری هستن ولی اونجور که مذهبی باشیم نیستیم خواهرم یه خواستگار داره درس طلبه خونده داره برای دکترا میخونه و آخونده...خواهرم سنش یکمی بالاس ۳۵ سالشه الان دودله که باهاش ازدواج کنه یانه مونده میگه شاید از این به بعد بهتر از این نباشه و سنم خیلی بالا بره...یکمیم احساس میکنم به خاطر من میخواد مجبوری تصمیم بگیره ازدواج کنه چون خودمم تصمیم گرفتم ازدواج کنم و از اون کوچیک ترم....همش میگه سنم رفته بالا ولی دلش به خواستگارش نیست....خیلی دلم براش میسوزه مجبوری داره تصمیم میگیره و کارش به نظرم اشتباهه...به نظرتون دخالت کنم نزارم باهاش ازدواج کنه؟ شما جای خواهرم بودید با کسی که درس طلبه خونده ازدواج میکنید؟

++++من نمیگم طلبه ها بد هستن و بهشون بی احترامی نمیکنم دارم لطفا کسی ناراحت نشه و برداشت بدی نکنه در مورد زندگی خودمون حرف میزنم و شرایط زندگی خواهرم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

شما سنگ‌ننداز اما بگو حتما چند جلسه برو بیرون ببین مهرش به دلت میوفته یا نه .شاید واقعا نیمه گمشدش هست با اینکه نفرت دارم از این جماعت .اما شاید شخصیت متفاوتی داشته باشه مثلا شوخ باشه مهربون باشه . بگو برو بیرون دو سه جلسه بعد تصمیم بگیر .بگو خواهر مجرد داشتن بهتر از خواهر مطلقه داشتنه خدای نکرده 

به نظرم بهش پیشنهاد کن بره پیش مشاوره .

چون ادم طلبه صد در صد خیلی مقید هست .بلاخره اگه خواهرت هم میتونه رعایت کنه چه اشکالی داره ازدواج کنه.

در ضمن چرا فکر میکنی به خاطر تو میخواد بره؟مگه رسم دارین تا بزرگتر نره کوچیکه رو نمیدین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بهش پیشنهاد کن بره پیش مشاوره . چون ادم طلبه صد در صد خیلی مقید هست .بلاخره اگه خواهرت هم م ...

آره بابام راضی نمیشه قبل اون من برم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
به نظرم بهش پیشنهاد کن بره پیش مشاوره . چون ادم طلبه صد در صد خیلی مقید هست .بلاخره اگه خواهرت هم م ...

البته ازدواج منم رو هواست😂