2777
2789
عنوان

قرنطینه

125 بازدید | 17 پست

بچه ها من خیلی دلم برای بیرون رفتن تنگ شده 

دلم میخواد توی این هوا برم بیرون و قدم بزنم 

از فرودین تا حالا تغییر فصل هارو ندیدم...😭😭

شاید تو این مدت کلا ۴ الی ۵ بار رفته باشم بیرون اونم برای کار ضروری البته اونم با اسنپ و اینا...

دلم پوسید تو خونه... الان از پنجره بیرونو دیدم دلم پرکشید ...😭 حتی خریدای خونه رو هم همسرم تنها میره میگیره میاد.. ای خدا این چه ویروسی بود آخه...

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا یا عصرا با ماسک برو جاهای خلوت قدم بزن..اینطوری ک میپوسی

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

دیگه واقعا حالم داره بد میشه این شرایط تمومی نداره انگار قرنطینم انگار فقط واسه ماهاس...

باید اینجوری داغون بشیم ولی بعضیا با نفهمیشون باعث شن ویروس همچنان باقی بمونه...

خجالت بکشین حداقل تاپیک مهمونی و دورهمی و فلان نزارید ما رو با این حجم از وقاحت و نفهمیتون حرص ندید...

موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �
شبا یا عصرا با ماسک برو جاهای خلوت قدم بزن..اینطوری ک میپوسی

خیلی میترسم 

واقعا پوسیدم تو خونه...

شوهرم که میگه کرونا هرچیش بد بود برا جیب ما مردا خوب بود😅دلم میخواد برم لباس بخرم برا خودم😢

وقتی جایی نمیریم لباسی هم به کارمون نمیاد دیگه..😢

عزیزم خیلی خوبه که رعایت میکنی ولی اینطوری روحتو مریض میکنی

با ماسک و رعایت کردن جاهااای خیلی خلوت برو یکم پیاده روی کن

همونقدر که سلامتی جسمت مهمه سلامتی روحتم‌ مهمه

سلام (-:
خیلی میترسم  واقعا پوسیدم تو خونه...

عزیزم در حد قدم تو جاهای خلوت هیچی نمیشه بخدا

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
عزیزم خیلی خوبه که رعایت میکنی ولی اینطوری روحتو مریض میکنی با ماسک و رعایت کردن جاهااای خیلی خلوت ...

واقعا برام کابوس شده حتی شوهرم میره سرکار میاد لباساشو مستقیم میریزم تو ماشین خودشم میفرستم حموم 

انگار فوبیا از ویروس دارم... از بس خبرای بد میشنوم از مرگ و میر و اینا 

وقتی جایی نمیریم لباسی هم به کارمون نمیاد دیگه..😢

عزیزم من توی خونه خیلی رنگ به رنگ و مدل دار میپوشم. بیرون که با چادرم و فرقی نداره زیرش چی باشه ولی عادت دارم مرتب لباس خونگی با رنگهای شاد بخرم.