2777
2789
😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دنیاااااا مردممممم😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ن بابا برا اون فیلم درستسدم با عکساش😂😂🤣🤣 ...

بمیر   

من میام سر قبرت نوحه بخونم می گم اخیییییییییی عجب درخر دی بود شوخرم دوزید طلاقش داد شوخر کرد اخیییییییییییییییی عجبا

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کجای کاری دارم طلاق میگیرم جلو جمع پیشنهاد ازدواج بده قبول کنم بدو ببینم

خو نیستی جون 🤣🤣

از تو میخام با من ازدواج کنی 

در تمام مسیر زندگی بنده با شویَت مهربان و خوش سخن باشی🤣🤣

ایا با من ازدواج میکنی؟🥺🥺

بیا اینم انگشتر نشون💍

با اینکه میدونم از انگشتری ک قبلیا اوردن خیلی خوشگلتره😒

حالا قبول میکنی ورپریده؟🤦🏻‍♀️🤣🤣😂❤️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
خوب خوبه ولی دوشنبه درس دارم بعضی وقتا ۱۰ صبح؟

ن 10 شب تو چن سالته منم کلی درس دارم ولی می سوزم می سازم

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم
بمیر     من میام سر قبرت نوحه بخونم می گم اخیییییییییی عجب درخر دی بود شوخرم دوزید طلاقش ...

حلوام یه ارده باشه

گردوی خرمامم درجع یک

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
 حلوام یه ارده باشه گردوی خرمامم درجع یک

بده ننت بخره  

😐🤣بده

سایت باز جان ب جان افرین تسلیم کرده ک😩

ببین شما میتونین عکس بزارین🤦🏻‍♀️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
اوکی    

گورخر_فضایی#   گور کوتو؟

خو نیستی جون 🤣🤣 از تو میخام با من ازدواج کنی  در تمام مسیر زندگی بنده با شویَت مهربان و خوش ...

🥺🥺

سوگند میخورم

تاروزی که قلبم هنوز میزنع

تا وقتی که جونی توی این تنه

تو روزای خوب

تو روزای بد

همیشه باهاتم قسم میخورم 

توی لحظه هاتم قسم میخورم

با تماممم وجود قبول میکنم🥺🥺👑💃🏻👰🏻

سایت باز جان ب جان افرین تسلیم کرده ک😩 ببین شما میتونین عکس بزارین🤦🏻‍♀️

خلابه 

اره هستی گف باهات دختر خاله نشم بیشعور    

الهییییی😭

جووون جووون چ غیرتی 

خوشمان آمد😎😂😂

دیش دیری دیدین ماشالا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂

بساط عروسی رو‌ جور کنین😎

الهییییی😭 جووون جووون چ غیرتی  خوشمان آمد😎😂😂 دیش دیری دیدین ماشالا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂 بس ...

👰🏻💃🏻👰🏻👰🏻👰🏻👰🏻👰🏻👰🏻👰🏻💃🏻💃🏻💃🏻👰🏻👰🏻👰🏻💃🏻💃🏻👰🏻👰🏻👰🏻👰🏻👰🏻👰🏻چن تا بچه داشته باشیم شوخر؟