2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تمام جلسات لیزر کل بدن رو بموقع رفتم و مشکل تیروئید یا هورمونی هم نداشتم. قسمت بیکینی اصلا فرقی نکرده...موهام هم معمولی بودن نه خیلی خیم و نه خیلی نازک و کم مو...

بقیه جاها مثل دست و پاهام کم و پیش اومدن...

الان کلا ژیلت به همه جام میزنم✋ الکی حدود پنج میلیون خرج کردم. تازه دارم اقدام به بارداری میکنم و همش میگم نکنه لیزر بلایی سرم آورده که باردار نمیشم🙄

اسم دستگاه رو دقیق نمیدونم چی بود اما کلینیک خوبی میرفتم توی تهران

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها
من تمام جلسات لیزر کل بدن رو بموقع رفتم و مشکل تیروئید یا هورمونی هم نداشتم. قسمت بیکینی اصلا فرقی ن ...

یعنی بکینی دراومد دوباره یا اینکه اصلا دیگه بیرون نیومد موهاش ببخش البته چون متوجه نشدم

بعد از لیزر میگن باردار بشی دوباره بیرون میاد الانم بعد سه سال میری واسه ترمیم یا دیگه نه کل بدن یا ...

ببین من هرسال اگه شارژ میرم نه اینکه مث قبل دربیاد نه 

کلا دیگه پاهام درنیومد ولی تک و توک ی جاهایی نازک درمیاد روی مخمه میرم اونم نه همه جارو 

جاهایی ک احساس میکنم بابد برمو ترمیم میرم 

من واقعا راضی م 

بعدشم من باردار شدم موهای بدنم کمم شد ربطی ب بارداری نداره

من تمام جلسات لیزر کل بدن رو بموقع رفتم و مشکل تیروئید یا هورمونی هم نداشتم. قسمت بیکینی اصلا فرقی ن ...

منم فقط واسه صورتم رفتم موهام ضخیم نبود ولی پنجاه درصد برام فرق کرده موبر میزنم به صورتم شش ماه یبارم قراره برم شارژ حیف پولم