2777
2789
عنوان

ای کسانی که تاپیک میترکونید

685 بازدید | 114 پست

Helloooooooo hazarat

میگم چرا خدایی بعضیا تاپیکی دوست ندارن نپسندیدن رو میترکونن؟؟؟؟من کاربر قدیمی بودم ۱ساعت پیش به خاطر یه سوالی که پرسیدم ترکوندنم چرااااا؟؟؟

پس من شبهاتمو کجا برطرف کنم به اخوند که نمیتونم برم بگم والا

🥀‌‌⃤IF U SEE EVERYTHING beautiful, know that ur drunk

سوالت چی بود؟

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت چی بود؟

حتی از اوردن اسمش دیگه بدم میاد یه سوال جنسی بود خیلی محترمانه بدون اوردن لفظی با ایما و اشاره پرسیدم ترکوندنم هرچی هم خواستن گفتن بی ادب و فالان 

سندروم دست قلم شده دارن منم تو ی تاپیک بودم ترکوندن لعنتیا اه😡😡😡😡😡

من همش میگم چرا تاپیک رو ترک نمیکنن بعضیا فقط میترکونن البته تاپیکای نامناسب رو خودشون میترکونن نه کاربرا

یک عدد عمه فحش خور هستم😒

من ک نمیدونم تاپیکت چی بوده

ولی تاپیک جنسی ممنوعه

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
سندروم دست قلم شده دارن منم تو ی تاپیک بودم ترکوندن لعنتیا اه😡😡😡😡😡

به جای اینکه خارج بشن و برن تاپیک رو تعطیل میکنن احترامم که لب کوزه اب میخوره برای خودش 

نه عشقم درس عبرت شد دیگه نمیگم حتی تو خونه هم قسم خوردم نگمش 😂

میتونی به یکی از خانوما درخواست بدی و

توخصوصی بپرسی سوالت و 

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂