2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کار سختی نیس.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
نظم داره ک فقط میخواسی محتوایتو نشون بدی بنظرم

نظرت محترمه ولی اصلا اینطور نیس من اگه از بقیه داخل کابینت هام عکس بزارم متوجه میشی من منظم هستم ولی این کشو رو واقعا نمدونم چ جوری باید جمع و جورش کنم 

مثلا اونایی که قوطی هستن کنار هم بزار اونایی که کارتن دارن رو هم کنار هم بچین یه سبد بزار تو کشو و اونایی که درشون باز هست توی سبد بزار 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مثلا اونایی که قوطی هستن کنار هم بزار اونایی که کارتن دارن رو هم کنار هم بچین یه سبد بزار تو کشو و ا ...

مرسی عزیزم آره فک کنم حتما باید از این نطم دهنده های داخل کشو بخرم 

مرسی عزیزم آره فک کنم حتما باید از این نطم دهنده های داخل کشو بخرم 

خواهش میکنم عزیزم من یه عالمه از این سبدا دارم به قول شوهرم انقد که برای خرید این سبدها ذوق میکنم برای خرید لباس ذوق نمیکنم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خواهش میکنم عزیزم من یه عالمه از این سبدا دارم به قول شوهرم انقد که برای خرید این سبدها ذوق میکنم بر ...

منم از وقتی کرونا اومده همش در حال مرتب کردن خونه و ظرف خریدم ی سوال دیگه بپرسم؟؟ 

نظرت محترمه ولی اصلا اینطور نیس من اگه از بقیه داخل کابینت هام عکس بزارم متوجه میشی من منظم هستم ولی ...

با کارتن یا مقوا خودت تقسیم کننده کشو درست کن تو نت سرچ کن اموزش هست

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
منم از وقتی کرونا اومده همش در حال مرتب کردن خونه و ظرف خریدم ی سوال دیگه بپرسم؟؟ 

بفرما عزیزم