2777
2789
منم همینم عصر تا حالا گریم بند نمیاد. روحیمو خراب کرده. اعصابم خرده  ب نظرت دلیلش چیه&n ...

خب چاره ای نداشته دیگه

دکتر ب من گفت واسه عفونته باید تحمل کنی تا برسم ب ریشه..جون دادم تا رسید بعد دیگه قطره بی حسی ریخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیچاره تا چشم ام و دماع ام هم بی حس میشه

میدونی من دو روز قبلش هم همون قسمت فکمو بیحسی زدم و عااالی بیحس شد. 

دندون عقلمو جراحی کردم. 

امروز گفتم بذار برم دندون کناریشم عصب کشی کنم. (بماند که کارم اشتباه بود هنوز اون دندونم خوب نشده رفتم سراغ بعدی) اما هرجی همون جای قبلی  ک دو روز قبل بیحسی زده بودمو امپول زد بیحس نشد که نشد. 

البته پیش دوتا دکتر متفاوت رفتم 

سلام گلم.شما قبلا دستیار دندون بودی؟؟ چندتا سوال داشتم درمورد کار

بله عزیزم 

بپرس .. بدونم حتما جواب میدم

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
ببین تو میدونی مثلا ممکنه دندون عفونت کنه ولی به عصب نرسیده باشه؟؟ 

دندون وقتی عفونت میکنه که کاملا تا ته خالی شده باشه و لثه خالی باشه ..درد داری یا سردرد نمیگیری گهگاهی؟؟

من دندونم به عصب رسیده بود هرشب سردرد داشتم یکی دیگش هم خالی شده بود و عفونت کرده بود اصلا نمیتونستم با یه طرف هیچی بخورم ۰کاپ کرد گفت خیلی عفونت کرده وباید عصب کشی بشه.

ولی دندون عقلم یه سوراخ کوچیک روش افتاده بود هرچی بهش میخورد از درد برق میگرفت انگار منو ولی عفونت نداشت چون فقط اندازه ی یه سوراخ کوچولو خالی شده بود

😍😍😍
سوال منم هس. منم روی لثم دوتا گردی سفت اندزه عدس ورم کرده. ولی دندونم درد نمیکنه. نمیدونم ب عصب رس ...

ببین من امروز ی دندونام اصلا درد نمیکرد ولی برام عصبکشیش کرد 

بعد یه دونش که اصلا ب خاطر همین رفتم دکتر چون خخییییلللی زیاد درد میکرد و همین دندونمم بود که بیحس نمیشد گفت به عصب کشی نیاز نداره و فقط باید پر کنی